Bir süredir kendinden haber alınamadığı ayrıca ve son olarak da İstanbul Sultangazi'de kızıyla yaşadığı evinden çıkıp giden 43 yaşındaki Ayşe Altuntaş'tan aylardır haber alınmıyordu. Beraberce yaşadığı kızı Fadime, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurup yardım istemişti. Günler süren araştırmalar neticesinde geride bıraktığımız günlerde sonuç vermiş ve hem sevgilisi hem de kuzeni olduğu bilinen Mehmet Taşdelen'in 4 çocuk annesi kadını katlettiği ortaya çıkmıştı.

'SİLAHLA ÖLDÜRÜP, GÖMDÜM'

Şüpheli tavırları ile dikkati çeken Taşdelen, öncelikle programa canlı olarak bağlanarak kuzeni ile 2013 senesinden bu yana beraber olduklarını ve son olarak 1 hafta öncesinde ormanlık bir alanda gittiklerini. Orada cinsel ilişkiye girdiklerini ve ardından Ayşe Altuntaş'ı evine bıraktığı yönünde ifadeler kurmuştu. Mehmet Altuntaş'ın ifadelerinin çelişkili bulunması sebebiyle yapmış olduğu açıklama sonrasında gözaltına alınmış ve sorgusunun üçüncü gününde Ayşe Altuntaş'ı öldürdüğünü itiraf etmişti. Katil ifadesinde; "O gün Pirinçci Köyü'ne gittik, kavga ettik, yanımdaki silahla Ayşe'yi vurup oraya gömdüm." demişti.

Müge

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Tutuklanarak cezaevine gönderilen kuzen Taşdelen hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istenip dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Muhammet İkbal Doğan tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Taşdelen'in atılı suçu tek başına işlediği, genç kadını burduktan sonra polisi ya da ambulansı aramadığı gibi suça ilişkin tüm delillerin ( maktule ait telefon, başörtüsü, ve ferace dahil olmak üzere ) yok ettiği açıklandı.