Geçtiğimiz haftalardan bu yana koronavirüse karşı yoğun bir mücadele veren Uşakspor, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk yenilgisini Kahramanmaraşspor maçında almıştı. Bugünkü maçta Anagold 24Erzincanspor'u sahasında ağırlayan Uşakspor için bir telafi şansı doğmuş olsa da Uşakspor bu şansı iyi değerlendiremedi ve ikinci kez sahadan mağlup ayrıldı.

Zirve adayları arasında yer alan Anagold 24Erzincanspor, tüm kozlarını paylaştığı Uşakspor'u 3-1'lik bir skorla mağlup etmeyi başardı.

UŞAKSPOR KORONAVİRÜSLE MÜCADELE EDİYOR

Kırmızı-siyahlı takım son iki haftadır koronavirüse karşı bir mücadele içindeydi. Gelen bilgilere göre Uşakspor'da bir oyuncu ve yardımcı antrenörde koronavirüs tespit edilmişti. Geçen hafta ise bir personel ve iki futbolcu olmak üzere toplamda 5 koronavirüs vakasıyla mücadele eden Uşakspor, ikinci yenilgisiyle sert bir darbe daha aldı.

Misli.com 2. Lig'te güncel puan tablosu

Uşak 1 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelen Uşakspor ve Anagold 24Erzincanspor'un kıyasıya rekabeti, Erzincanspor'un galibiyetiyle sonuçlandı. Maçtan önce 4. sırada yer alan Uşakspor, mağlubiyetin ardından 10 puanla 5. sıraya gerilerken Erzincanspor 13 puanla 3. sıraya yerleşmeyi başardı. 

Erzincanspor'un hiç mağlubiyeti yok

Ligte 3. sıraya yerleşen Erzincanspor, çıktığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Şu ana kadar iyi bir performans sergileyen takım, 7. haftada Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya gelecek.