TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yemek programı Masterchef'te eleme potasına düşen Uğur Yılmaz Deniz, sosyal medyada ortaya çıkan paylaşımları sebebiyle yarışmadan diskalifiye edildi. Masterchef Uğur'a ait küfürlü sosyal medya paylaşımları çok kısa bir süre önce Twitter gibi sosyal mecralarda yayılmış, büyük tepki toplamıştı.

MASTERCHEF 110. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masterchef Türkiye, son olarak 110. bölümüyle ekranlara geldi. Son bir haftadır fragmanlarda yer almayan Uğur Yılmaz Deniz, beraberinde Barbaros ve Sefa ile birlikte eleme potasına girdi. Yarışmacılar tezgahlardaki yerlerini aldıktan sonra şefler, Uğur'u öne davet etti, Barbaros ile Sefa ise yukarı gönderildi. Somer Şef, Uğur'un yaptığı sosyal medya paylaşımlarından ötürü yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı.

'AİLEVİ SORUNLAR YAŞADIM, SALDIRGANLAŞTIM'

Uğur Yılmaz Deniz, diskalifiye olduğunu öğrendiği an gözyaşlarını tutamadı. Somer Şef'in isteğiyle duygularını zor da olsa açıklayan Masterchef Uğur, 2012 yılında sosyal medyayla tanıştığını, o dönem ailevi problemlerinden ötürü bulduğu her yere saldırgan içerikler, küfür dolu söylemler yazdığını dile getirdi. Uğur, "O dönemlerde her yere saldırdım, ancak seneler geçtikçe daha olgun bireyler oluyoruz ve yaptıklarımızdan pişmanlık duyuyoruz. Diyecek bir şeyim yok, öncelikle sizlerden, Acun Medya ve herkesten çok özür dilerim. Onların tanıdığı gibi biri değilim." dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Uğur duygularını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan o esnada balkon kısmında bulunan tüm Masterchef yarışmacıları, dolu gözlerle Uğur'un anlattıklarını dinledi. Yarışmacılar, hem rakipleri, hem de arkadaşları olan Uğur Yılmaz Deniz için gözyaşı döktü. O anlar tek tek kameralara yansıdı.

'SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN HER ŞEY SİZİ BAĞLAR'

Uğur'un anlattıklarından sonra konuşma yapan Mehmet Şef, kendi çocuklarına da sosyal mecralarla ilgili uyarılar yaptığını belirterek bir şahsın sosyal medya üzerinde yaptığı her paylaşımın kendisini bağladığını, senelerce internette kaldığını söyledi. Ardından Uğur, gözyaşları içinde önlüğünü bırakarak mutfaktan ayrıldı. Onun ardından şeflerin talimatı doğrultusunda arkadaşları da balkondan indikten sonra mutfaktan çıktı.

MASTERCHEF 110. BÖLÜM

Uğur Yılmaz Deniz, Masterchef Türkiye 2020 yarışmasına böyle veda etti: