Geçtiğimiz günlerde Tuzla Belediyesi önünde duygulandıran bir olay yaşandı. 15 Ekim 2020 tarihinde saat 9.20 civarında yaşanan olayda, Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi üzerindeki bir yaya geçidin kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı bir çift, araçların durup yol vermemesi hasebiyle bir türlü karşıya geçemedi. O esnada yolun üzerinden geçen bir minibüs şoförü, yaşlı çifte yol vermek için dursa da diğer araçlar durmadığı için yaşlı çift bulundukları yerde kalakaldı.

 ÇİFT ŞERİTLİ YOLU KESTİ 

Durumu fark eden minibüs şoförü, çift şeritli yolu kesecek şekilde aracı çekerek yaşlı çiftin karşıdan karşıya geçmesine yardımcı oldu. Duygu dolu o anlar, Tuzla Belediye'sine bağlı güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı. 

BELEDİYE BAŞKANI YAZICI O ANLARI PAYLAŞTI 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, söz konusu güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya platformu Twitter üzerindeki resmi hesabından paylaşarak, "Belediye önünde kameralara yansıyan bir görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlara yol veren minibüs şoförünün çözüm biçimi tartışmaya açık olsa da tebrik etmeden geçemem. Trafikte yaya önceliğini de bu vesileyle hatırlatmış olalım." mesajını yayınladı.