Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YazıcıGönül Elleri Çarşısı'ndaki 12 komisyonda görev yapan, Tuzla'da ev ev, sokak sokak dolaşarak ihtiyaç sahiplerinin tespit edilmesinde aktif olarak rol oynayan, yaklaşık olarak 4500 kadın gönüllüye, Gönüllüler Günü sebebiyle bir teşekkür mektubu gönderdi.

GÖNÜLLÜLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla ilçsindeki Gönül Elleri Çarşısı'nda Kent Konseyi'nde gönüllü olarak faaliyetelr gerçekleştiren gönüllülerin, Gönüllüler Günü'nü kutlamak için her birinin evine, üzerinde "Dünya Gönüllüler Gününüz Kutlu Olsun" yazan kahve fincanı, çikolata, kahve ve kişiye özel olarak yazılmış mektuplar gönderdi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu üyeleri, yeni tip koronavirüs (covid-19) sebebiyle hediyeleri tedbir koşullarına uygun bir şekilde ulaştırdı.

'DERDİNİ DİNLEYEMEDİĞİMİZ VATANDAŞ KALMASIN DİYE ÇALIŞTIK'

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Peygamberimizin "Komşusu açken, tok yatan bizden değildir" sözlerini alıntıladı. Göreve 2009 yılında başladıklarını, bu süre zarfında Tuzla'da ulaşamadıkları ve derdini dinlemedikleri hiç kimsenin kalmaması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Yazıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Bu doğrultuya göre içinde bulunduğumuz koronavirüs şartlarına rağmen evleri ve sokakları kapı kapı gezip, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı, dünyada beraber yaşadığımız minik dostlarımızla ve doğa ile ilişkili çalışmalarda yer alan tüm gönüllülere canı gönülden teşekkür ediyorum. Tuzla halkının iyiliği adına, ihtiyaç duyulan her anda çalışan Gönül Elleri Çarşısı’ndaki Kadın Kent Gönüllülerimiz ve yüreği Kent Konseyi'nde iyilikçe çarpan bütün gönüllülerimizle Tuzla çok daha güzel."

'GÖNÜLLÜLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM'

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı da, yalnızca kendileri için değil, başka insanlar için de bir şey yapma gayreti gösteren herkese seslenerek Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı. Yazıcı, "Bir evin eksiğini giderebilmek, bir yetimin başını okşayabilmek, bir kadının hayatına ışık tutarak onu karanlıktan kurtarmak, yaşlı bir insanı evinde ziyaret ederek mutlu etmek, engelli bir insanın engeline rağmen yapabileceklerini ona göstermek, kadınlara üretmenin ne kadar zevkli olduğunu gösterebilmek bizlere çok eşsiz mutluluklar bahşetti. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan ve mutluluğumuza ortak olan tüm Tuzlalı gönüllülerimize ve kadınlarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.