Tuzla Belediyesi ilçe sınırları içinde yer alan yolların bakım yenileme ve onarım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etti. Tuzla ilçesi sınırlarında yer alan tam 17 mahallede yapılan asfalt çalışmaları neticesinde toplamda 25 bin 880 ton asfalt serildi. Tuzla genelinde toplamda 50 farklı noktada yama ve serim çalışmaları yapıldı. Söz konusu çalışmalar, Tuzla ilçesinde yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

TUZLA'DA 1 HAFTA İÇİNDE YOLLAR YENİLENDİ

Tuzla Belediyesi bünyesindeki ekipler havaların sıcak olmasını fırsat bilip Yayla Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi üstünde asfalt çalışması yaptı. Ekipler yoğun bir gayret göstererek yaklaşık 1 haftada yolları yeniledi. Tuzla'da ikamet eden vatandaşlar, asfalt yenileme çalışmalarında çok memnun kaldı.

'BAŞKAN YAZICI NE İSTENİRSE YAPIYOR'

Tuzla'da ikamet eden vatandaşlardan Adnan Kuskun, çalışmaların çok güzel olduğunu belirterek daha önceden bölgenin oldukça kötü olduğunu arabayla geçerken zorlandığını ifade etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın, vatandaşlar ne talep ederse onu yaptığını ifade eden Kuskun, Yazıcı'ya teşekkür ettiğini söyledi.

O caddede esnaf olarak bulunan Nihat kapalı adlı vatandaş ise çalışanlardan çok memnun kaldıklarını belirterek asfalt yenilemenin halka bir hizmet olduğunu ve yeni asfalt sayesinde kendilerini büyük kolaylık sağlanacağını dile getirdi.

BU YIL 25 BİN 880 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Tuzla ilçe sınırlarında yer alan 17 mahallede gerçekleşen asfalt çalışmaları kapsamında, toplam 25 bin 880 ton asfalt döküldüğü belirtildi. Tuzla ilçesinde yer alan 50 farklı noktada yapılan çalışmalar sayesinde bölgede ikamet eden vatandaşların ihtiyaçları karşılanmış oldu. 22 bin 180 ton asfalt, serim olarak döküldü, 3 bin 700 ton asfalt ise yama çalışması olarak entegre edildi.