Tuzla ilçesinin sınırları içinde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi konumunda bulunan 65 yaşın üstündeki vatandaşlar için Tuzla Belediyesi harekete geçti. Tuzla Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların ayağına kadar giderek onlara temizlik seti dağıttı.

Evlerinden çıkma imkanı olmayan vatandaşların ayağına kadar giden Tuzla Belediyesi ekipleri, bu kez temizlik seti dağıtımı yapmaya başladı. 

TEMİZLİK SETLERİNİ VE BAŞKAN'IN SELAMINI GÖTÜRÜYORLAR

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda özenle hazırlanan temizlik setleri, bu süreçte evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine götürüldü. Tuzla Belediyesi ekipleri hem temizlik setlerini hem de Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın selamını götürdü. Hizmetten memnun olan vatandaşların mutluluğu da objektiflere yansıdı.

ZİYARET EDEMEDİKLERİ İÇİN PAKET GÖNDERİYORLAR

Temizlik paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Meral Özdemir, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu olarak şimdiye kadar her ay yaşlı vatandaşları ziyaret ettiklerini belirterek, bu ay ziyaretlerini gerçekleştiremediklerini söyledi. Yaşlı vatandaşların dışarı çıkamadığını ve alışveriş yapamadığını dile getiren Özdemir, koronavirüs sebebiyle en önemli konulardan biri haline gelen hijyen için bir paket hazırlayarak ziyaret edemedikleri vatandaşlara götürdüklerini ifade etti.

Tamamen kurallara uygun bir şekilde hizmet veriliyor

Özdemir, hijyen paketlerinin öncelikli olarak Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda hazırlandığına dikkat çekerek, paketleri maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyum sağlayarak vatandaşlara ilettiklerini ve onlara hal hatır sorduklarını anlattı.

"Yazıcı'ya benden selam söyleyin!"

Temizlik seti alan vatandaşlardan Nazime Çalışkan, hediyeler için müteşekkir olduğunu belirtti. Hediyelerden çok memnun kaldığını belirten vatandaş, kendisine selam gönderen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya kendi selamını gönderilmesini istedi.

"Düşünülmek çok iyi geldi"

Bir başka vatandaş Ramazan Doğan ise, böyle bir günde kendilerini düşünmelerinin çok iyi geldiğini belirterek Başkan Yazıcı'ya teşekkürlerini ve selamlarını gönderdi.