İnsanlığın yarınları için en büyük yatırım, en büyük proje ormanlara, ağaçlara ve doğaya yapılan yatırımlardır. Aldığımız temiz hava, içtiğimiz su, doğanın dengesini sağlayan hayvanların yaşam kaynağı Ağaçlarımızdır, Ormanlarımızdır.
Türkiye tarihinde bu doğrultuda yapılan en büyük yatırımı 2019 yılında Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın öncülüğünde "Geleceğe Nefes" projesi ile başlatan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ, Orman Genel Müdürümüz Sn. Bekir KARACABEY, Ağaçlandırma Daire Başkanımız Sn. İbrahim YÜZER 11 Kasım günü 11 Milyon fidan dikimi ile Guiness Rekorlar Kitabına girerek tarihi bir yatırıma imza atmışlardır.

Genç kuşaklarımızın doğaya olan ilgisini arttırmak, çocuklarımızın toprak ve ağaçla beraber yaşamaya alıştırmak ve  özelliklede Gençlerimizin bu konular ile ilgili farkındalığını geliştirmek için 2020 yılı 11 Kasım Günündede saat 11:00' de tekrardan 11 Milyon Fidan Dikimi ile dağlarda ve ovalarda olacağız. 7 den 77'ye Halkımızın her kesiminden İnsanlarımızın katılımı ile gerçekleştirilecek "Geleceğe Nefes" projesi için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

"Geleceğe Nefes" projesini gerçekleştirip, sürekli ve kalıcı olarak her yıl 11 Milyon Fidanın Dikilmesi ile yıllarca kül olan, yanlış ve haksız yere kesilen Ağaçlarımızın yerlerini doldurarak, hatta ve hatta üstüne koyarak doğamızı güzelleştiren daha sağlıklı yarınlar için destek veren başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir PAKDEMİRLİ'ye, Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY'E Çevre ve Orman Derneği olarak çok teşekkür ediyor ve "Geleceğe Nefes" projesini sonuna kadar desteklediğimizi tüm kamuoyuna bildiririz.

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan SÖYLEMEZ