UEFA Uluslar B Ligi üçüncü hafta maçlarında Rusya, A Milli Futbol Takımı'na konuk olacak. Türkiye ve Rusya, UEFA Uluslar Ligi maçında karşı karşıya gelecek. Peki müsabaka ne zaman ekranlara gelecek? Sporseverlerin merak edip araştırdığı "Türkiye-Rusya maçı ne zaman, hangi gün, hangi kanalda?" gibi soruların cevabını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. İşte Türkiye-Rusya maçına ilişkin detaylar...

Türkiye-Rusya maçı ne zaman?

Türkiye Milli Takımı ve Rusya Milli Takımı arasındaki mücadele yarın (15 Kasım 2020 Pazar) oynanacak.

Türkiye-Rusya maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Uluslar B Ligi üçüncü hafta Türkiye-Rusya maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Maçın hakemliğini Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak üstlenecek. Yine Polonya'dan Radoslaw Siejka ve Pawel Sokolnicki yardımcı hakem olarak, Pawel Gil ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

UEFA Uluslar B Ligi puan tablosu

Beşinci maçların öncesinde grubun lideri 8 puanla Rusya oldu. Macaristan ikinci sıraya 7 puanla yerleşti. Onun ardından Türkiye, sahip olduğu 3 puanla birlikte üçüncü sırada yer alıyor. 2 puana sahip olan Sırbistan ise sonuncu.

A Milli Takımı aday kadrosunda kimler var?

Son olarak Mert Çetin ve Orkun Kökçü'nün sakatlıklarından ötürü aday kadrodan çıkarıldığı öğrenilmişti. İşte A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu...

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Altay Bayındır (Fenerbahçe), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma Oyuncuları: Caner Erkin ve Nazım Sangare (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Lille), Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Juventus),  Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ömer Bayram (Galatasaray), Mert Müldür ve Ozan Kabak (Schalke 04)

Orta Saha Oyuncuları: Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Cengiz Ünder (Leicester City), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Berkay Özcan, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci ve Deniz Türüç (Medipol Başakşehir), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Yusuf Yazıcı (Lille), Okay Yokuşlu (Celta Vigo),  Ozan Tufan (Fenerbahçe)

Forvetler: Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Cenk Tosun (Everton), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)