Türkiye'nin koronavirüsle olan mücadelesi aktif olarak devam ediyor. Kış aylarına giriş yapılmasıyla soğuk hava etkisini göstermeye başladığından ötürü vatandaşlar kapalı alanlarda daha sık vakit geçirmeye başladıkça koronavirüs vaka sayıları artış gösteriyor.

Son dönemlerde özellikle İstanbul'da koronavirüs (Kovid-19) vakalarınını yüksek oranda arttığı açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul için yeni denetimler uygulanacağını duyurdu. Bu bağlamda bugün İstanbul'da toplu taşıma araçları ve ticari taksiler denetime tâbi tutuldu.

Türkiye koronavirüs tablosu 29 Ekim 2020 

Geçtiğimiz günün koronavirüs verileri yayınlandı. Bu bağlamda dün 134 bin 416 adet test yapıldı. Yapılan testlerde 2 bin 319 kişinin koronavirüse yakalandığı belirlendi. Koronavirüs kaynaklı yaşamını yitiren kişi sayısı 72 olarak kaydedildi. Bu bağlamda Türkiye genelinde toplam ölüm sayısı 10 bin 99'a kadar çıkmış oldu.

30 Ekim 2020 koronavirüs tablosu yayınlandı mı?

Bugün (30 Ekim 2020) için güncel koronavirüs tablosu henüz yayınlanmadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gün aşırı olarak Twitter hesabından yeni vaka sayılarını duyurmaktadır. Günlük vaka sayılarını öğrenmek için cafesiyaset.com sitemizi takip edebilirsiniz.