Yapımcılığını Murat Hancar’ın, yönetmenliğini, Amerika’da 2. Film projesini hayata geçiren Doğan Özmekik’in üstlendiği projede senaryoyu New York Winter Film Awards festivali jüri üyesi, ödüllü senarist Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme aldı.

Bir evde kapana kısılan ve evden kaçmaya çalışan, bir yandan büyük sırlar saklayan altı kişinin hikayesinin anlatıldığı filmin, farklı kurgusuyla seyircilerin dikkatini çekmesi planlanıyor. Görsel efektleriyle yüksek bütçeli Hollywood projelerini aratmayacak kalitede bir iş çıkartılması hedefleniyor.

Türk ekip, projeyi kış aylarında hem dijital platformlarda hem de sinemalarda gösterime sokmayı planladıklarını belirtti. Proje ekibi; korku ve psikolojik gerilim türünde projelerin sadece genç seyirci kitlesini değil, zeki ve şaşırtıcı kurgusuyla her yaştan izleyiciyi ekran başına ve sinema salonlarına çektiğini belirtti. Filmin sadece Amerika’da değil, dijital platformlar kanalıyla uluslararası alanda izleyicilere sunacakları vurgulandı.

YENİ PROJELER GELECEK

Türk ekip, ters köşe, sürprizli senaryosu, hızlı temposu ve heyecan dolu, akıcı sahnelerle filmin ilgi göreceğini belirtti. Başrol için Megan Fox, Gerard Butler, James McAvoy, Lindsay Lohan gibi sürpriz Hollywood starlarıyla kontağa geçtiklerini belirtip, iddialı bir cast ekibi oluşturmayı planladıklarını dile getirdi. Prodüksiyon ekibi tüm bunlara ek olarak; bu filmin sadece bir başlangıç olduğunu, önümüzdeki aylarda daha sürprizli, adından söz ettirecek projeleri hayata geçireceklerini müjdeledi.