Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Cumhur İttifakı Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan, MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Hüseyin Altınok, Yenimahalle Ülkü Ocakları Başkanı Berat Ülger, Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Şakir Bulut ve Yozgat ilçe derneklerinin temsilcileri katıldı.

“15 Nisan’da yardım alanların hesaplarına yatırılacak”

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine seslenen Altınok projelerini anlattı. Emekliye 5 bin lira, ihtiyaç sahiplerine 2 bin 500 lira ve bin liralık doğalgaz desteğini içeren sosyal yardım projelerini hemen hayata geçireceğini ve 15 Nisan’da yardım alanların hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Kültür yolu sokağı müjdesi

Altınok, Ankara’da farklı illerin kültürlerinin yaşatılacağı “kültür yolu sokağı” kuracaklarının da müjdesini verdi. Altınok, “Ankara’ya bir de kültür yolu sokağı yapacağız. İllerimizin mimarisiyle evleri yapacağız. Yozgatlı Dernekler Federasyonumuza da orada bir yer vereceğiz inşallah. Personel bizden olacak, telefon bizden, ısıtma bizden. Desti kebabı orada olacak. . ‘Yozgat Sürmelisi’ orada çalacak inşallah. Dolayısıyla Ankara’da yoğun olan illerimizin kültürünü yaşatacakları bir kültür yolu sokağımız olacak. Bununla beraber de bu illerimizin doğal ürünlerini satış yerleri olacak. Toplantı yerleri olacak.” diye konuştu.

“Üniversite öğrencilerine müjdeler vereceğiz”

Ankara’nın trafik ve ulaşım problemini çözeceklerini ifade eden Altınok, üniversite öğrencilerine önümüzdeki günlerde yeni müjdeler vereceklerini de sözlerine ekledi.

Yöresel Yozgat Desti Kebabı Toplantısı’nda desti kırıldı, Altınok’a Bozok sancağı hediye edildi.