Açılışa, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Cumhur ittifakı Şereflikoçhisar Adayı Memiş Çelik, AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Levent Sarıkaya ve parti teşkilatları katıldı.

Birlik mesajı verdi

SKM açılışında Şereflikoçhisarlılara seslenen Altınok, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Altınok, “Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik ruhuyla, geleceğimiz için çocuklarımız ve torunlarımız için oy kullanacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza borcumuz var. b'mızı bir dünya başkenti yapacağız.” dedi.

“İlçe belediye başkanlarının çalışmaları engellendi”

Ankara’da Cumhur ittifakına mensup ilçe belediye başkanlarının çalışmalarının engellediğini ifade eden Altınok şunları söyledi: “Ankara'mızın 5 yılı maalesef boş yıl olmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanı, hizmet etmediği gibi yapılan hizmetleri de engellemiştir. Bir de ‘Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım’ diyerek, hizmet yapmadığı gibi, hizmet yapmak isteyen ilçe belediye başkanlarımızı, buna ben de dâhilim tehdit etmiştir.”

Altınok, SKM açılışının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi, talepleri dinleyerek not aldı.

“Cumhur İttifakı’nın önceliği vatandır”

Altınok Şereflikoçhisar'da MHP ve AK Parti İlçe Başkanlıklarını da ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın önceliğinin ‘vatan’ olduğunu dile getiren Altınok şunları söyledi: “Cumhur İttifakı’nın önceliği vatandır. Devletimiz, ülkemiz, milletimiz, birliğimiz, beraberliğimiz ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet payidar olmasıdır. Atatürk’ün söylediği gibi ‘Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır.’ Burada hasbi bir birliktelik vardır. Yani Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’e ve bütün teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum. Dedi ki, ‘ Gök kubbe çökerse herkes bunun altında kalır.’ Eğer bu birliktelik olmasaydı bugün paramparça edilmiş, operasyon kabiliyeti sıfırlanmış, kendi menfaatlerini savunamayan ve bedelini çok ağır ödeyen bir ülke olurduk. Bugün Türk dünyasında çok güzel gelişmeler var. Yani Cumhurbaşkanımız sonuna kadar sahip çıkıyor. Filistin’de bir millet bütün dünyanın göz önünde yok ediliyor. Soykırıma tabi tutuluyor. Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanımızın dışında tok ve net ses çıkaran yok.”

“Atatürk’ün kemikleri sızlıyor”

31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından önemine dikkat çeken Altınok şöyle konuştu:

“Bir tarafta maalesef ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlerle bir arada olan bir ana muhalefet partisi var. Acıdır yani. Atatürk’ün kurdurduğu bir partidir. Ama Atatürk’ün bütün değerlerinden uzaklaşmış olan ülkemizi, devletimizi bölüp parçalayıp bu aziz vatanı paramparça edip elimizden almak isteyenlerle iş birliği içerisinde olan bir ana muhalefet partisi var maalesef. Ana muhalefetin bir de Büyükşehir Belediye Başkan adayı var. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor, Atatürk’ün kemikleri sızlıyor.”