Turgut Altınok Ankara’daki bir AVM’de gerçekleştireceği ziyaret öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Proje lansmanının ne zaman yapılacağının sorulması üzerine Turgut Altınok, “25 Şubat, saat 11.00’de nasip olursa inşallah.” dedi.

“Gençlere yönelik birçok projemiz var”

Gençlere yönelik birçok proje açıklayacaklarını da belirten Altınok, şunları söyledi: “Gençlere dair çok projemiz var. Gençler umudumuz, ümidimiz, ikbalimiz, istikbalimiz, varislerimiz ve yarınlarımız. Biz Keçiören’de gençlerimiz için çok hizmet yaptık. Hatta benim en yakın arkadaşlarım çocuklar ve gençlerdir. Okulları çok sık ziyaret ediyorum. Yıllardır gençlerimize çok güzel hizmetler yaptık, çok yatırım yaptık. Çünkü gençlerimize, çocuklarımıza yaptığımız yatırım geleceğimize yaptığımız yatırımdır.”

“Bir şey yapmadı ki, yaptıklarını vadedeyim”

Mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın “Yaptıklarımızı vadediyorlar” sözlerine ilişkin yöneltilen soruya ise Altınok şu yanıtı verdi:  “Mansur Bey bir şey yapmadı ki, yaptıklarını vadedeyim! Verdiği sözleri tutmamış. Ankaralıya vermiş olduğu sözlerin yüzde 90’ını yapmamış. Gençlere yapmamış, çocuklara yapmamış. Yani bu şehre katma değer kazandıracak bir tane projesi yok ki. Yaptığı bir şey yok. Neyini anlatayım yapmadığının? ‘Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Büyükşehir Belediye Başkanının da yapmadıkları yapmayacaklarının teminatı.’ Ankaralıya verdiği sözlerin yüzde 90’ını yapmamış bir Büyükşehir Belediye Başkanı var şuan. Ankara'ya ne yaptı? Geziyoruz, bir hizmeti yok. Resimleri var; eseri yok, hizmeti yok Ankara'da maalesef.”

“Sokak anketinde Altınok birinci”

Turgut Altınok, sosyal medyada dolaşıma giren birçok anketin gerçeği yansıtmadığını, gerçek anketin sokaklar olduğunu da söyledi. Altınok, “Anketlerde, sokak anketinde Altınok birinci, görünen odur. Ben her gün sokakta geziyorum. Yani sosyal medyada az olabiliriz. Her yerde afişleri var. Ankara'da bütün büyük duvarları resimleriyle süsledi. Bunlar milyonlarca para, sokağa atılan para. Yani keşke bu parayı Ankaralıya harcasaydı. Bunların her biri 650 bin lirayla bir buçuk milyon lira arasında. Bunu herkes biliyor. Veya bilmeyen duysun buradan. Ankara'nın beş yılı boş yılı olmuştur maalesef. Yani Ankara'ya vizyon bir tane proje kazandıramamıştır. Verdiği sözleri yerine getirmemiştir her zaman olduğu gibi.” diye konuştu.

TURGUT ALTINOK'A SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI ŞU ŞEKİLDE:

Öncelikli lansman tarihi çok merak ediliyor, lansman ne zaman gerçekleştirilecek?

T.A: Lansman tarihimiz 25 Şubat.

Projelerinizi de lansmanda mı duyuracaksınız?

T.A: Projelerimizi Lansmanda duyuracağız.

Özellikle gençlere dair projeleriniz var mı? Bize en azından bir tanesini söyleseniz. İlk biz duyurmuş olsak şuan.

T.A: Gençlere dair çok projemiz var. Gençler umudumuz, ümidimiz, ikbalimiz, istikbalimiz, varislerimiz ve yarınlarımız. Biz Keçiören’de gençlerimiz için çok hizmet yaptık. Hatta benim en yakın arkadaşlarım çocuklar ve gençlerdir. Okulları çok sık ziyaret ediyorum. Yıllardır gençlerimize çok güzel hizmetler yaptık, çok yatırım yaptık. Çünkü gençlerimize, çocuklarımıza yaptığımız yatırım geleceğimize yaptığımız yatırımdır.

Lansman tarihini tekrar eder misiniz?

T.A: 25 Şubat, saat 11.00’de nasip olursa inşallah.

Mansur Bey bir açıklama yaptı. “Yaptıklarımızı vaat ediyorlar” dedi. Siz hâlbuki gittiğiniz yerlerde kendi vaatlerinizden, farklı farklı projelerden bahsediyorsunuz. Bir şey söyleyecek misiniz?

T.A: Mansur Bey bir şey yapmadı ki vaat edeyim! Verdiği sözleri tutmamış. Ankaralıya vermiş olduğu sözlerin yüzde 90’ını yapmamış. Gençlere yapmamış, çocuklara yapmamış. Yani bu şehre katma değer kazandıracak bir tane projesi yok ki. Yaptığı bir şey yok. Neyini anlatayım yapmadığının? “Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Büyükşehir Belediye Başkanının da yapmadıkları yapmayacaklarının teminatı.” Ankaralıya verdiği sözlerin yüzde 90’ını yapmamış bir Büyükşehir Belediye Başkanı var şuan. Ankara'ya ne yaptı? Geziyoruz, bir hizmeti yok. Resimleri var; eseri yok, hizmeti yok Ankara'da maalesef.

Anketler konusunda ne düşünüyorsunuz?

T.A: Anketlerde, sokak anketinde Altınok birinci, görünen odur. Ben her gün sokakta geziyorum. Yani sosyal medyada az olabiliriz. Her yerde afişleri var. Ankara'da bütün büyük duvarları resimleriyle süsledi. Bunlar milyonlarca para, sokağa atılan para. Yani keşke bu parayı Ankaralıya harcasaydı. Bunların her biri 650 bin lirayla bir buçuk milyon lira arasında. Bunu herkes biliyor. Veya bilmeyen duysun buradan. Ankara'nın beş yılı boş yılı olmuştur maalesef. Yani Ankara'ya vizyon bir tane proje kazandıramamıştır. Verdiği sözleri yerine getirmemiştir her zaman olduğu gibi.