Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca yapımı tamamlanan Ankara-Kahramankazan Yolu ve Veterinerlik, Bitik, İmrendi Farklı Seviyeli Kavşakları'nın açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. 

“15 Nisan’da yardım alanların hesaplarına yatırılacak”

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine seslenen Altınok projelerini anlattı. Emekliye 5 bin lira, ihtiyaç sahiplerine 2 bin 500 lira ve bin liralık doğalgaz desteğini içeren sosyal yardım projelerini hemen hayata geçireceğini ve 15 Nisan’da yardım alanların hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Kültür yolu sokağı müjdesi

Altınok, Ankara’da farklı illerin kültürlerinin yaşatılacağı “kültür yolu sokağı” kuracaklarının da müjdesini verdi. Altınok, “Ankara’ya bir de kültür yolu sokağı yapacağız. İllerimizin  mimarisiyle evleri yapacağız. Yozgatlı Dernekler Federasyonumuza da orada bir yer vereceğiz inşallah. Personel bizden olacak, telefon bizden, ısıtma bizden. Desti kebabı orada olacak. . ‘Yozgat Sürmelisi’ orada çalacak inşallah. Dolayısıyla Ankara’da yoğun olan illerimizin kültürünü yaşatacakları bir kültür yolu sokağımız olacak. Bununla beraber de bu illerimizin doğal ürünlerini satış yerleri olacak. Toplantı yerleri olacak.” diye konuştu.

“Üniversite öğrencilerine müjdeler vereceğiz

Ankara’nın trafik ve ulaşım problemini çözeceklerini ifade eden Altınok, üniversite öğrencilerine önümüzdeki günlerde yeni müjdeler vereceklerini de sözlerine ekledi.