Beypazarı Cumhur İttifakı Teşkilatları Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Altınok, ilçede vatandaş ve esnafla buluşarak talepleri dinledi, destek istedi.

Altınok’a Beypazarı ziyaretinde, AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet Fethan Baykoç ve Asuman Erdoğan, Cumhur İttifakı Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

“İşten çıkarmayacağız, Nisan’da zamlı maaş vereceğiz”

Altınok, Beypazarı Cumhur İttifakı Teşkilatları Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçilerin işten çıkarılmayacağını, aksine işçilerin Nisan’da zamlı maaş alacaklarını dile getirdi. Altınok, “Beypazarı’nda veya Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan hiçbir işçinin çoluğunun çocuğunun rızkı ile uğraşmayacağız. Hiç kimseyi de işten atmayacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi hiç zam yapmadı. Seçim gelirken de yüzde 70 zam yaptı. Belediyede çalışanlar diyorlar ki 'Biz öyle bir zam almadık'. Göreve gelir gelmez Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçilerimizin maaşlarına zam yapacağız. İşçilerimiz rahat uyusunlar.” dedi.

“Mazot desteğini 500 litreye çıkaracağız”

Altınok, Beypazarı’nı tarım ve turizm alanında geliştireceklerini söyleyerek şunları kaydetti: “Beypazarı’mızı daha da güzelleştireceğiz, daha çok turist gelecek. Kültür ve Turizm Bakanlığımızla beraber restorasyon çalışmalarına devam edeceğiz. Beypazarı’mıza tarımda ciddi destek vereceğiz. Şu an Beypazarı’mız ciddi anlamda tarımsal alanda gelişmiş olan ilçelerimizin başında. Çiftçimize tohum, gübre ve mazot destekleri vereceğiz. Bunun yanında yapacağımız saha çalışmaları ile toprak analizleri yapacağız. Şu anda mazot desteği 100 litre veriliyor, bunu 500 litreye çıkaracağız. Seracılığı geliştireceğiz. Ankara, kendi kendine yeten bir başkent olacağı gibi kışın ve yazın sebzeler Antalya'dan değil Ankara'dan gelecek. Belediye olarak teşvik edeceğiz, destek vereceğiz. Tarım Bakanlığımızla beraber Başkent’imizi tarımın başkenti yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak yem fabrikası kuracağız. Hiçbir ücret almadan besicilerimize her türlü desteği vereceğiz."

 “Altyapısı olmayan köy kalmayacak”

Köylerin altyapısını Avrupa standartlarına çıkaracaklarını aktaran Altınok, “Altyapısı olmayan, su ve kanalizasyonu olmayan bir tane köyümüz kalmayacak. Köylerimize spor tesisleri yapacağız. Voleybol, basketbol, futbol sahası yapacağız. Her köyden bir tane eleman alacağız. Parklara, spor tesislerine bakacak. 78 tane köyümüz, mahallemiz var. Sadece 5 köyümüzün seçimden sonra yolu yapıldı ve burada ayrımcılık yaptı. Biz ayrımcılık yapmayacağız, oy versin veya vermesin bütün köylerin yollarını havaalanı gibi yapacağız.” diye konuştu.

“Beypazarı, 50 yıl içme suyu problemi yaşamayacak”

Altınok Beypazarı’nın 50 yıllık içme suyu sorununu ve ölümlü kazalarının yaşandığı İnözü Kavşağındaki problemi ivedilikle çözeceklerini söyledi.

Konuşmasında Çağlayan Adliyesi saldırıyı da hatırlatan Altınok, “Öncelikle Çağlayan Adliyesi’ne yapılan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımıza rahmet diliyorum. Bütün şehitlerimizi, gazilerimizi, Anadolu’yu Anadolu yapan kadınlarımızı rahmetle minnetle anıyorum. Rabbim onlardan razı olsun.” dedi.

Altınok Beypazarı’nda kurulan semt pazarında vatandaşla ve esnafla da sohbet etti.

Tuncer Kaplan: Rozetsiz Başkanlığın Örneği Olacağız

Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, “Büyükşehir Belediyesi’nin 266’da biri ile şu ana kadar ilçemize kazandırdıklarımızla gurur duyuyoruz. Vaat ettiklerimizi kat ve kat yapmanın sevincini yaşıyoruz. Hiç kimseye parti ayırmaksızın hizmet yaptık. 67 mahallenin hepsine de sıcak asfalt yaptık. Rozetsiz başkanlığın örneği olacağımızı tekrar paylaşmak istiyorum” diye konuştu.