Altınok önce Balâ Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun daha sonra Atatürk Parkı ve AK Parti Balâ Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışlarını gerçekleştirdi.

Altınok’a Balâ ziyaretinde AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Cumhur İttifakı Balâ Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ülkü Efe Demirhan, AK Parti Balâ İlçe Başkanı Evren Dalkıran ile AK Parti ve MHP Balâ ilçe teşkilatları eşlik etti.

“Gerçek anketlerde Altınok önde”

Balâlılara seslenen Altınok, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yapılan anketlerle ilgili konuştu. Altınok, gerçek anketlerin sokaklar olduğunu ve sokakların gerçeği yansıttığını belirterek, “Nüfus kâğıdında ‘Ankara’ yazacak! Ama önemli olan gönlünde, yüreğinde; eserlerinle, icraatınla Ankaralı olacaksın. Sahte anketlere inanmayın, gerçek anket burada, sokaklarda. Her gittiğimiz yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Gerçek anketlerde Altınok önde. Buna rağmen rehavete kapılmadan işimizi şansa bırakmayacağız.” dedi.

“Sosyal medyada algı operasyonları yapılıyor”

Sosyal medyada algı operasyonları yapıldığına dikkat çeken Altınok, “Sosyal medyaya büyük paralar harcıyorlar. Peki, kaynak nereden? Zamanı gelince anlatacağız. Korkuları da bu.” diye konuştu.

“Büyükşehrin yapamadığını ilçe belediyelerimiz yaptı”

Büyükşehir Belediyesinin Balâ başta olmak üzere Ankara’nın hiçbir ilçesine hizmet götürmediğini vurgulayan Altınok, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehirin yapmadığı hizmetleri Cumhur İttifakımızın adayı yapmıştır. Büyükşehir Belediyesi bir tane yüzme havuzu yapmadı, gençlere yönelik hiçbir hizmeti yoktur. İlçe belediyelerimiz destan yazmış, kentsel dönüşüm bile yapmış. Sen ne yapmışsın? Balâ’da kentsel dönüşümün ikinci etabı da başlıyor inşallah. Konut fiyatlarının en çok arttığı yer b bunu biliyor musunuz? Neden? Hizmetlerden dolayı. Bunları devam ettireceğiz.”

“Besicilere uygun fiyata yem vereceğiz”

Besicilere ve çiftçilere yönelik projelerini anlatan Altınok, “Belediyecilikte destan yazmış bir hemşehriniz Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Başkenti tarımda, hayvancılıkta ihya edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak yem fabrikası kuracağız. Besicilerimize uygun fiyata yem vereceğiz. Çiftçilerimize 500 litre mazot ve ücretsiz tohum vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Köylerde su abonelik ücreti 500 TL olacak”

Altınok, köylerde su abonelik ücretinin 500 TL olacağını, suyun litresinin ‘kuruş’ cinsinden fiyatlandırılacağını kaydetti.

Altınok, açılışların ardından AK Parti ve MHP Balâ İlçe teşkilatlarını ziyaret etti ve ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.