Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, babasının 'Huzurum Kalmadı' şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Söz konusu klip, müzikseverlerin büyük ilgisini kazandı ve kullanıcılar tarafından beğenildi. Son dönemlerde adını duyurmayı başaran Tuğçe Tayfur'un hayatı da merak edilmeye başlandı.

Kullanıcılar, "Tuğçe Tayfur kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?" gibi soruların yanıtını arıyor. 

TUĞÇE TAYFUR KİMDİR | TUĞÇE TAYFUR'UN HAYATI

İki kez evlenip boşanan Tuğçe Tayfur bir çocuk sahibidir. Hayata gözlerini İstanbul'da açan Tuğçe Tayfur, 18 Mart 1988 tarihinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarda müzik hayatına atılan Tuğçe Tayfur, şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır'ın çocuğudur. 

Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu'nda ilköğretimini tamamlayan Tuğçe Tayfur, İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi'nde eğitim aldı.

Üniversite hayatını Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü okuyarak tamamladı. Tuğçe Tayfur küçük yaşta piyano ve keman eğitimi aldı.

Tuğçe Tayfur 1.74 metre boyunda, 62 kilo ve balık burcudur.

 

TUĞÇE TAYFUR'UN MÜZİK KARİYERİ

Babası Ferdi Tayfur'un 2003 yılındaki 'Durun Ayaklarım' adlı albümünde yer alan 'Evde Yoktun' şarkısının sözleri ve bestesi Tuğçe Tayfur'a aittir.

Yine babasına ait olan 'Ah Akşamlar' şarkısının sözlerini Ferdi Tayfur ile ortak yazdı. 

Ferdi Tayfur'un 2004 yılındaki 'Bir Demet Gül' albümündeki 'Elim Kolum Bağlı' ve 'Bekle Beni' parçasının vokalliğini yaptı. 

Ferdi Tayfur'un 2006 yılındaki 'Aşkın Cezası' albümünde 'Denedim Vallahi' parçasının vokalliğini yaptı.

Joker adında bir müzik grubu kurdu

Arkadaşlarıyla 2010 yılında müzik piyasasına giren Tuğçe Tayfur, "Joker" isminde bir müzik grubu kurarak solistlik yapmaya başladı. Bir süre ABD'de yaşayan Tuğçe Tayfur, 2015 yılında pop şarkılar besteledi. 'Kalp Dayanmaz', 'Köle Olup', 'Yok Olsam' adlı parçaların bestelerini yaptı ve söz yazdı.

 

TUĞÇE TAYFUR'UN ÖZEL HAYATI

Tuğçe Tayfur, 2009 yılında evlendiği Tolga Ertuğrul ile kısa sürede boşandıktan sonra ABD'de ikamet ettiği dönemden tanıdığı müzisyen Taner Şafak ile 2012 yılında evlendi. Çiftin 2016 yılında Taner Efe adında bir oğlu olsa da çift, geçtiğimiz sene şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı.