Süper Lig takımları transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Transfer döneminin yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte kadrolarda son dokunuşları gerçekleştiren takımlardan son dakika transfer haberleri geliyor.

Transfer döneminde yaptığı başarılı hamlelerle dikkat çeken ve dönemin şampiyonu olarak kabul edilen Fenerbahçe de, kadrosuna 23 yaşındaki Arjantinli futbolcu Emiliano Buendia'yı katmak üzere çalışmalara başladı. Oyuncu hem genç olması, hem de başarılı performansıyla göz doldurması hasebiyle Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacak bir isim.

EMİLİANO BUENDİA İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ GÖTÜRÜLECEK

Genç futbolcu Buendia, her iki kanatta ve 10 numara pozisyonunda görev yapabliyor. Sarı-lacivertli ekibin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği genç yıldız, hali hazırda Norwich City forması giyiyor. Oyuncu veya takımıyla herhangi bir anlaşmazlık söz konusu olursa Fenerbahçe alternatif olarak Philip Zinckernagel'i düşünüyor.

PHİLİP ZİNCKERNAGEL'İN İSTATİSTİKLERİ

25 yaşındaki Danimarkalı futbolcuyu alternatif olarak düşünen Fenerbahçe, Bodø/Glimt ekibine fiyat sordu. Başarılı oyuncunun bu sezonki performansı göz dolduruyor. Zinckernagel bu sezon çıktığı 19 maçta 14 gol attı, 17 asist yaptı.