Geçtiğimiz akşam Fenerbahçe-Trabzonspor derbi maçından önce resmi Twitter hesabından küfürlü bir paylaşımda bulunan CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, Trabzon'u ve Trabzonsporlu vatandaşları hedef almıştı. Söz konusu paylaşım Twitter gündemine oturmuş, ağır tepkiler alan Kılınç sosyal medya hesabını kapatarak kaçmıştı. Kılınç'ın geçtiğimiz saatlerde bir özür videosu paylaştığı öğrenildi. 

KESİN OLARAK İHRAÇ EDİLECEK

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Kılınç'ın paylaşımının CHP ile ilgisi olmadığını öne sürerek Kılınç hakkında disiplin soruşturması başlatılacağını ve partiden kesin olarak ihraç edileceğini duyurdu. Halıcı, "CHP Isparta İl Başkanlığı olarak kabul edilemez bu üsluba ilişkin herkesten özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İLAYDA KILINÇ ÖZÜR DİLEDİ

Tepkilerin ardından bir özür videosu yayınlayan İlayda Kılınç, tüm Trabzon halkından ve Trabzonsporlu taraflarlardan, ayrıca Trabzon sevenlerinden özür dilediğini belirtti. Paylaşımının CHP ile hiçbir ilgisi olmadığını savunan Kılınç, sorumluluğu tamamen üstlendi. Söz konusu paylaşımı kabaran taraftar duygusuyla yaptığını, paylaşımından ötürü pişmanlık duyduğunu belirten Kılınç, tüm camidan özür dileyerek bir daha böyle bir paylaşımda bulunmayacağını söyledi.