Abdullah Avcı, devre arasında kapıdan dönen Efecan Karaca’yı önümüzdeki sezon kesinlikle takımda görmek istiyor.

Yeni sezonun kadro planlamasına çoktan başlayan Trabzonspor, Mayıs ayını oldukça hareketli geçirecek. Listedeki oyuncularla görüşmeleri hızlandıran Bordo-Mavililer, Bruno Peres ve Koita ile söz kesmişti. Transfer yapılacak diğer bölgeler sol bek, orta saha, forvet ve kanat... Özellikle hücum bölgesinde alternatifi daha bol bir takım yaratmaya çalışılırken, teknik direktör Abdullah Avcı da transfer konusuyla yakından ilgileniyor.

Joker gibi kullanacak

BAY haftasında takıma 4 gün izin veren ve İstanbul’a giden deneyimli hoca, yöneticilerle devamlı temasta. Avcı, devre arasında kapıdan dönen Efecan Karaca’yı önümüzdeki sezon kesinlikle takımda görmek istiyor. Başarılı teknik adam, “Şartlar oluşursa Efecan’ı bu kez alalım. Birkaç farklı bölgede büyük katkı sağlar. Sorun çözen oyuncu olur” derken, Bordo-Mavili kulübün kurmayları düğmeye bastı.

1 yıl kontratı var ama...

Önümüzdeki günlerde Alanyaspor cephesiyle görüşmelerin başlaması bekleniyor. Efecan’ın kulübüyle 1 sene mukavelesi kalırken, 8 senedir formasını terlettiği Alanyaspor’dan bu transferde kolaylık gösterilmesini isteyeceği öğrenildi. Trabzonspor, öncelikle bonservis bedeli ödemeden, duruma göre takas formülüyle bu işi çözmeye çalışacak. Son ihtimalde ise cüzi bir rakam önerilecek.