Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu resmi siteden yaptığı açıklama ile istifa etti. Bordo mavili ekip seçime gitmeye hazırlanıyor.

Ahmet Ağaoğlu, istifa ettiğini, "Benden sonra göreve gelecek olan arkadaşlarımın ve büyüklerimin kulübümüzü çok daha yükseklere taşıyacağını ve başarı ile yöneteceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Göreve gelecek başkan ve yöneticilere çok daha fazla destek olmaları en büyük temennimdir." bu sözlerle duyurdu.

ŞAMPİYONLUK HASRETİ SON BULDU!

Ahmet Ağaoğlu döneminde Trabzonspor şampiyonluk hasretine son verdi. Bordo mavili kulüp Süper Lig'de 1982-83 sezonundan sonra 2021-2022 sezonunda şampiyonluğa ulaştı.

Trabzonspor, Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık sürecinde 2 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

SEÇİM TARİHİ

Trabzonspor, 18-19 Mart'ta Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı alındığını açıkladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Tüzüğümüzün 30. maddesine istinaden kulübümüzün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nun aşağıdaki gündemle 18-19 Mart 2023 tarihlerinde “Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Trabzon” adresinde saat 09.00’da yapılmasına,

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın, aynı gündemle 25-26 Mart 2023 tarihlerinde “Hayri Gür Spor Salonu Trabzon” adresinde 09.00 – 16.00 saatleri arasında yapılmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.