Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Edin Visca'nın, Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verildi.

ORTAK AÇIKLAMA

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Edin Visca yapılan anlaşmanın ardından basın toplantısı düzenledi.

GÜMÜŞDAĞ: BUGÜN TRANSFERİ NOKTALADIK

Göksel Gümüşdağ, "Visca için 2 aydır görüşüyoruz. Bugün transferi noktaladık. Ahmet Başkan'a teşekkür ediyoruz. Abdullah Avcı uzun yıllar Visca ile çalıştı, transferde bu durum da etkili oldu. Visca, Trabzonspor'a transferi konusunda yardımcı olmamızı istedi. Biz de nihai kararı bugün verdik. Visca, Başakşehir’in sembollerinden biri. Bu kulübe verdiği, yaşattığı her şey için sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

AHMET AĞAOĞLU: VİSCA İLE ÇOK İYİ ŞARTLARDA ANLAŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Gümüşdağ'ın ardından söz alan Ahmet Ağaoğlu, "Yaklaşık 2 aylık bir süreçti. Transferle alakalı çok şey yazıldı, çizildi. Şu saat itibarıyla neticelendirmiş durumdayız. Visca ile çok iyi şartlarda anlaştığımızı düşünüyorum. Bu transferde bize her türlü kolaylığı sağlayan Göksel Gümüşdağ’a teşekkür etmek istiyorum. Abdullah Avcı hocamız Visca'yı çok istemişti. Transferi noktalamayı başardık. 10 milyon Trabzonspor taraftarının ekonomik haklarını, finansal varlıklarını en iyi şekilde idare etmekle yükümlüyüz." şeklinde konuştu.