Geçtiğimiz gün Kasımpaşa ekibi ile karşı karşıya gelen Trabzonspor ekibi yıkıcı bir mağlubiyet aldı. 3-1'lik bir skorla ilk yarıda üstünlük sağlayan Trabzonspor futbol takımı, ikinci yarıda adeta dağıldı. Kasımpaşa, Trabzonspor'u 4-3'lük bir skorla geri dönerek mağlup etti. Trabzonspor ise Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından yeni teknik direktör arayışlarına girişerek mevcut teknik adam Eddie Newton ile yolları ayırma kararı aldı.

Trabzonspor 3-4 Kasımpaşa maç sonucu

İlk yarıyı önde kapatan Trabzonspor ikinci yarıda ağır hezimete uğrayarak maç verdi. Kasımpaşa, konuk olduğu sahadan galibiyetle ayrılırken Trabzonspor teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılması için resmi görüşmeleri başlattı. Trabzonspor'un yeni teknik direktör arayışında olduğu, ancak Trabzonspor yönetiminin bu konuda fikir ayrılıkları yaşadığı öğrenildi.

Trabzonspor yeni teknik direktör adayları

Gelen bilgilere göre bordo-mavili ekip yeni teknik direktör adaylarını sıraladı. Bu bağlamda Mustafa Reşit Akçay, Fatih Tekke, Tolunay Kafkas, Samet Aybaba, Giray Bulak ve Tamer Tuna olacak şekilde 6 ismin Trabzonspor'da yeni teknik direktör olarak göreve gelebileceği belirtildi.