Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle selçuksport - bein sport 1 canlı izle. Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Akyazı'da karşı karşıya geliyor. Mücadele bein sports 1 ekranından yayınlanıyor. İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle selçuksport - bein sport 1 canlı izle.

Bordo-mavililer, 2021 yılında oynadığı 10 lig maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak rakiplerine hiç boyun eğmedi. Son 3 maçında 2 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, Trabzonspor’u yenerek moral bulmak istiyor. Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden Galatasaray ve Beşiktaş’ın 3’er puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle selçuksport - bein sport 1 canlı izle

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu Stadyumu'nda oynanan maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor. Saat 19.00'da başlayan ve beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak

Trabzonspor - Fenerbahçe ilk 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Marlon, Hugo, Edgar, Flavio, Bakasetas, Berat, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Tisserand, Attila Szalai, Mert Hakan, Sosa, Pelkas, Osayi-Samuel, Mesut Özil, Thiam

Trabzonspor - Fenerbahçe | Akyazı cehennemi

18 Aralık 2016'da kapılarını açan Medical Park Stadyumu adeta Fenerbahçe'ye cehennem oldu. Trabzonspor taraftarı önünde sahayı rakiplerine dar ederken, Sarı-Lacivertliler de bu durumdan nasibini aldı. Bordo-Mavililer, Akyazı açıldığı günden bu yana Kanarya'yı 3'ü lig, 1'i de kupada olmak üzere 4 kez konuk etmesine rağmen rakibine hiç boyun eğmedi.

Hedef puan puana gelmek

Medical Park Stadyumu'nda oynanan ilk rekabette mücadele 1-1 sonuçlanırken, sonrasındaki 3 karşılaşmada da Fırtına ezeli rakibini aynı skorlarla olmak üzere 2-1 devirmeyi başardı. Son 10 maçın 9'unu kazanan ve birinde de berabere kalarak bir anda şampiyonluk yarışına giren Abdullah Avcı ve öğrencileri, bu akşam da Akyazı'daki bu üstünlüğünü devam ettirerek, rakibiyle puan puana gelmeyi amaçlıyor.