Trabzonspor ekibi, Süper Lig 13. hafta maçları kapsamında kendi sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Bu sezon lige kötü bir şekilde başlangıç yapan bordo-mavili ekip, 3 puanı alarak sıralamada üst yerlere yerleşme peşinde. Sporseverler de bu doğrultuda nefes kesen müsabakanın detaylarını araştırmaya başladı.

Pek çok taraftar ve sporsever, "Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, Trabzonspor ilk 11'leri belli mi?" gibi soruların cevabını arama motoruna yazmaya başladı. Peki, Süper Lig'in 13. haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçı detayları belli oldu mu? İşte detaylar...

TRABZONSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçı 19 Aralık 2020 (bugün) saat 16.00'dan itibaren başladı. Maçın hakemliğini Ali Şansalan üstleniyor. Maç naklen beIN Sports 1'den ekranlara gelecek.

TRABZONSPOR VE ÇAYKUR RİZESPOR'UN İLK 11'LERİ

Trabzonspor'un ilk 11'i:

Uğurcan

Serkan

Edgar Ie

Vitor Hugo

Marlon

Abdulkadir Parmak

Flavio

Lewis Baker

Nwakaeme

Ekuban

Djaniny

Çaykur Rizespor'un ilk 11'i: 

Gökhan

Onur

Emir

Meriah

Melnjak

Doğan

Donsah

Michalak

Fernando

Boldrin

Skoda

TRABZONSPOR'DA CAN SIKAN SAKATLIKLAR: PERERIA KADRODAN ÇIKARILDI

Trabzonspor'un Rizespor maçındaki kadrosu açıklandığında, Pereria'nın kadroda neden yer almadığı merak konusu olmuştu. Oyuncudan açılan pozisyona Serkan Asan yerleştirildi. Öte yandan Pereira'nın sakatlığından ötürü kadrodan çıkarıldığı ifade edildi. Oyuncunun son antrenmanda ayağına aldığı darbeden ötürü halen ağrıları dinmediğinden dolayı kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Trabzonspor bir süredir can sıkan sakatlıklarla boğuşuyordu.


Haber düzenleme: Ecem Köksal