Bugün iş dünyasıyla görüşmelerinin ikinci toplantısı gerçekleştiren Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Adalet Bakanı Abdulhamit GülTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetimi ile toplandı.

İş dünyasıyla ikinci kez görüşme gerçekleştiren Bakan Elvan ve Bakan Gül, bugün Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, TOBB yönetimiyle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

BASINA KAPALI TOPLANTI

Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'ndan üst düzey katılım sağlanan toplantıda kısa süreliğine görüntü alınmasına müsaade edildi, ardından kritik toplantı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. 

ELVAN: SONUÇ ODAKLI BİR TOPLANTI YAPTIK

 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, bu toplantının sonuç odaklı bir toplantı olduğuna dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere reform görüşmeleri kapsamında iş dünyasıyla bir araya gelen bakanlar, ilk toplantıyı Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) yönetimi ile gerçekleştirmişti.

TOBB toplantısına kimler katıldı?

Toplantıya katılım gösteren bakanlar şu şekilde listeleniyor: Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve son olarak TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kopuz, Tamer Kıran, Ayhan Zeytinoğlu, Öztürk Oran, Davut Çetin, Selçuk Öztürk, Selim Kandemir, Cengiz Günay, Zeki Kıvanç, Mahmut Özgener, Faik Yavuz, Özer Matlı, Oğuzhan Sadıkoğlu ve Hakan Ülken de toplantıda hazır vaziyette bulundu.