TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizisi Teşkilat dizisi 28 Kasım Pazar akşamı 24. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Teşkilat'ın son bölümünde Serdar şoku yaşandı.

SERDAR'A NE OLACAK?

Teşkilat son bölümde, Serdar'ın kaybolduğu dönemde Yıldırım'ın eline düştüğü ortaya çıktı. Beynine çeşitli işlemler yapılan Serdar'ın, Yıldırım'ın kontrolüne girdiği ve cinayet işlediği ortaya çıktı.

Serdar geçmişinde yaşanan karanlık olayı çözmek ve Yıldırım'ın kontrolünden çıkmak için kendisine zihin kontrolü çalışmasını yapan kişiyi Berlin'de buldu. Bu durumdan kurtulmak isteyen Serdar, zihin kontrolünü ortadan kaldırmak için tehlikeli bir işlem yaptırdı.

Beynine yapılan deney sırasında Serdar'ın kalbi durdu. Serdar'ı hareketsiz gören Zehra ise gözyaşlarına boğuldu. Dizide Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar'ın ölüp ölmediği ise dizinin 25. bölümünde belli olacak.