Terör örgütü PKK'ya ait kadın yapılanması olan YJA Star'ın sözde sorumlusu Layika Gültekin'den pişkin bir Ermenistan itirafı geldi. Terörist Gültekin, Ermeni halkının isteği doğrultuusnda her zaman gidip onların yanında saf tutacaklarını söyledi.

TERÖRİSTTEN PİŞKİN İTİRAF! 'ERMENİSTAN NE ZAMAN İSTERSE...'

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Terörden Arananlar Listesi'nde adı 'kırmızı kategori'de yer alan ve başına 10 milyon TL'lik ödül konan terörist elebaşı Layika Gültekin, saklandığı inden pişkin bir itiraf yaptı.

"Beritan Dersim" kod adıyla bilinen terörist Gültekin, PKK terör örgütünün bitme noktasında olduğuna ilişkin olarak, "Biz bitmedik." diyerek Karabağ bölgesine kadar gidip orada Ermenileri özgürleştirdikleri gibi pişkin bir ifade kullandı. Terörist Gültekin, Ermeni halkı ne zaman isterse gideceklerini, yanlarında yer alacaklarını belirtti.

TERÖRİSTLER PANİĞE KAPILIYOR

Gültekin, terör örgütüne ait yayın organlarınA bir açıklama yaparak Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt yönetiminin kendilerine yönelik bir şekilde bir kuşatma harekatı başlattığını belirtti. Harekat karşısında daha dar bir alana mahkum olduklarını ve olası hareket sebebiyle de Metina ve Haftanin köylerinin de boşlatılmasıyla bir panik havasında büründüklerini ifade etti.

VARLIKLARI HALK İÇİN BÜYÜK BİR TEHDİT

Haftanın bölgesindeki Irak Bölgesel Kürt yönetimine bağlı olan köylerdeki halkın korkuya kapılıp olası bir hareket sebebiyle köylerini boşaltıp başka bölgelere taşınmaları teröristlere çılgına çevirdi.

Onların bölgedeki varlıklarının oradaki halkın can güvenliğini tehdit ettiğini kabul etmeyen Gültekin, bölgeleri terk eden terk eden halkı tedbirsizlikle suçlayarak, "Tedbir alsalar o köyleri boşaltmak zorunda kalmayacaklardı" ifadelerini kullandı.

Halkın oyuna geldiğini iddia iddia eden terörist Gültekin, her operasyon öncesinde halkı topraklarını bırakıp gitmemesi hususunda çağrı yaptı.