Öncelikli olarak Yazar Hasan Ali Toptaş ile patlak veren edebiyat dünyasındaki taciz iddiaları hızla yayılıyor. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan pek çok kadın, edebiyat dünyasında yer alan pek çok isim tarafından taciz edildiğini bir bir anlattı. Kadınların itiraflarında, İhtiyar Yayınevi sahibi yazar İbrahim Çolak da vardı.

TWİTTER'A İNTİHAR NOTU YAZDI

İhtiyar Yayınevi sahibi yazar İbrahim Çolak, dün akşam saat 21.00 sularında, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaşımda bulunarak intihar notu bıraktı. Yazısında kendisini böyle bir sona hazırlamadığını söyleyen Çolak'ın intihar ettiği belirtildi.

ARTIK EŞİMİN, EVLATLARIMIN YÜZÜNE BAKAMAM

Çolak, iyi bir insan olmak istediğini, ancak bunu başaramadığını söylediği yazısında, günler ve saatler boyunca yazı yazabileceğini ve bunun hiçbir şeyi değiştirip geri getirmeyeceğini söyledi. Bundan böyle eşinin, dostunun ve çocuklarının yüzüne bakamayacağını söyleyen Çolak, "Kimse tamamen suçlu değildir fakat başkalarına söylediğim, 'kendimize yakışan neyse onu yapalım' sözünü kendim için tutamadım. Bunun için gerçek bir pişmanlığım var. Beni sevip gözeten bütün dostlarıma, kahrımı çeken eşim ve çocuklarıma hayırla kalın diyorum." ifadelerini kullandı.

KENDİNİ DOĞALGAZ BORUSUNA ASIP İNTİHAR ETTİ

İbrahim Çolak, iddiaya göre Ankara'daki evinin doğalgaz borusuna kendini asarak 51 yaşında intihar etti.

İbrahim Çolak'ı kim suçladı?

Twitter'da itirafta bulunan kadınlardan "Leylasalinger" kullanıcı adlı bir kadın, İhtiyar Yayınevi sahibi yazar İbrahim Çolak hakkında taciz suçlamalarında bulunmuştu.