Adını Cumhuriyetten alan CHP, yüz kızartıcı skandallarla ve suçlarla gündemde kalmaya devam ediyor. CHP'li yerel yönetimler, son dönemlerde taciz ve tecavüz skandallarıyla gündemden düşmüyor.

Maltepe'de gerçekleşen tecavüz olayı sonrasında gelen bilgiye göre Ümraniye’de Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A. da, 20 yaşındaki D.A.'yı taciz etti. Mağdur kız, 7 arkadaşıyla beraber partiden istifa edip G.Ö.A. hakkında şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen başsavcılık, soruşturma başlattı.

Fotoğraf: Tecavüzcü CHP'li Umut Karagöz ve yakın arkadaşı İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu

TACİZ VE TECAVÜZLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Son dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) taciz ve tecavüz vakalarının ardı arkası kesilmiyor, tabii bunlar yalnızca bilinen vakalar. İstanbul Maltepe CHP ilçe yöneticisi Umut Karagöz, genç bir kızı Maltepe'de bir kafede alı koyup tecavüz ettikten sonra yeni bir skandal Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A.'dan geldi.

CHP üyesi, 20 yaşındaki genç kız D.A.'ya cinsel tacizde bulunan G.Ö.A., bir kez daha partide yaşanan yüz kızartıcı olayları gün yüzüne çıkardı.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Maltepe, Avcılar'dan sonra Ümraniye'de patlak veren taciz vakasında, CHP Gençlik Kolları üyesi D.A., eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A.'nın tacizine uğradığı iddiasıyla adliyeye gidip şikayetçi olduğu öğrenildi. 7 arkadaşıyla beraber CHP2den istifasını veren genç kızın şikayetçi olmasının ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, hakkında taciz suçlamaları olan G.Ö.A. hakkında soruşturma başlatıldı.

PARTİDEN İHRAÇ ETMEDİLER

CHP'de tacizci ve tecavüzcüleri savunmak önemli bir görev haline geldiğinden, D.A. adlı kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddialarıyla gündemde olan, şu an Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde çalıştığı belirtilen G.Ö.A., henüz partiden ihraç edilmedi. 

İddianamenin hazırlanmasını bekliyoruz

20 yaşındaki D.A.'nın avukatı olarak görev yapan Orkun Kumkumoğlu, yani eski CHP İstanbul Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu'nun yeğeni, şikayetlerini yaptıklarını, tacizcinin ihraç edilmesini talep edeceklerini, şu an iddianameyi beklediklerini ifade etti.