Swinger yöntemi ile fuhuş yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, savcılıktan izin alıp 6 ay boyunca fiziki ve teknik olarak takip ettikleri 35 evli çift, 3 kadın ve 1 trans birey olmak üzere toplam 74 kişinin fuhuş yaptığını, bu bağlamda partiler düzenleyerek birliktelik yaşadıklarını öğrendi. 

 

Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de 6 Ekim günü gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 500 polisle 80 ayrı eve baskın yapıldı. Bu bağlamdma 69 şüpheli gözaltına alındı.

Evdeki incelemeler sonucunda fantezi ürünleri, hint keneviri, esrar ve uyuşturucu hap bulundu.

28 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest kaldı. Öte yandan 4'ü kadın 41 kişi adli makamlara sevk edildi.

SWİNGER PARTİSİNE BİR DOLANDIRICI KATILDI

Su tesisatçısı olarak görev yapan M.S.Ş. isimli şahıs kendisini diş hekimi olarak tanıtıp swinger partilerine katılarak kadınlarla birlikte oldu. Kadınlara telefon ve bilgisayar vaadinde bulunan adam, para vermeden kaçtı. Kadınların kocalarına ise, "Sizin eşinizin çantasına bin lira para koydum, söylemedi mi? Ne kadar ayıp." dediği öğrenildi.

AYNI APARTMANDA FUHUŞ PARTİSİ

Swinger partileri bir apartmanda altlı üstlü komşuların dairelerinde olacak şekilde 2 ayrı yerde yapıldı ve partilerde disko topu kullanıldı. Alttaki komşunun disko topu bozulunca üst komşusundan istediği ortaya çıktı. Her detayından rezillik akan fuhuş olayında, şüphelilerin şehir şehir gezip fuhuş yapmaya para yetiştiremeyince eşlerine 2 bin TL karşılığında fuhuş yaptırdıkları öğrenildi.