Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2022 All Star'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam haftanın dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Ünlüler ve gönüllüler takımı, yeni haftanın hemen öncesinde ikinci eleme adayını çıkarmak için dokunulmazlık parkuruna çıktı. Zorlu oyunda gerilim dolu dakikaların yanı sıra korkulu anlar da yaşandı.

Takımlar, ikinci eleme adayını kendi takımlarından göndermemek üzere oyun alanında yerini aldı.

Kadınlarda gönüllüler, erkeklerde kıl payı ünlüler kazanırken oyun en iyiler mücadelesine gitti.

Nisa'nın son sayısı ile dokunulmazlık gönüllülerin oldu. Oyunun kazananı dokunulmazlığın yanı sıra bir de ödül almış oldu.

Günün ödülü ise zeytinyağlı taze fasulye yemeği oldu. Ayrıca kazanan, turuncu evde birbirinden farklı hediyelerle dolu çarkı çevirerek çıkan hediyenin sahibi oldu.

Survivor All Star 2022'de sinirler gerildi. Yeni bölümde Sercan Yıldırım, takım arkadaşlarına kızıp oyun alanını terk etti.

Survivor Sercan, gergin tavırları dikkat çekerken takım arkadaşlarına resti çekti. Yıldırım'ın, "Survivor hayatım bitti" diyerek parkuru terk etti. Sercan'ın devamında "Benim kaybedecek hiçbir şeyim yok ama senin kaybedecek çok şeyin var. Bitti" diyerek tepki göstermesi dikkat çekti. Survivor takipçileri, "Sercan Yıldırım Survivor'ı bıraktı mı?" sorularının yanıtını merak etmeye başladı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Öte yandan Survivor Nisa Bölükbaşı'nın önceki gün düzenlenen konseyde Acun Ilıcalı tarafından azarlanması da gündemde. Berkan'ın Nisa için, "İstediği zaman kendini iyi ifade edebiliyor ancak işine geldiğinde" diyerek Bölükbaşı'na tepki göstermesi gözyaşlarına neden oldu.

Dün akşamki konseyde Evrim, Hikmet, Yağmur ve Ardahan en çok oyu aldı. Konseyde en çok oyu alan Evrim sürgün adasına gönderildi. "Kimseye kızgın değilim" diyen Evrim, sürgün adasına giderken gözyaşlarına hakim olamadı.

Gönüllüler takımında dokunulmazlığı kazanan Berkan ve Seda oldu.

Ünlüler takımından ise dokunulmaz Sema ile Adem oldu.

Dokunulmazlığı gönüllüler kazandığı için eleme adayı ünlüler takımından seçildi. Bu akşam konseyde Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış en çok oyu aldı.

Acun Ilıcalı konseyde sürgün adasına giden ismi açıkladı. Konseyde en çok oyu Aşkım alarak sürgün adasına gönderildi.