Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Kadınlar mücadelesini Ünlüler takımı kazanırken erkekler mücadelesini kazanan takım ise Gönüllüler takımı oldu. En iyiler mücadelesine kalan dokunulmazlık oyununda 2-0'dan Ünlüler takımı geriye döndü ve skor 2-2'ye döndü.Bayrak yarışına takımların en iyi iki ismi çıktı. Ünlüler takımında Sema-Batuhan, Gönüllüler takımında ise Nisa-Anıl çıktı.Nefesleri kesen mücadele Anıl'ın atışlarda bir tık daha iyi olması sayesinde Gönüllüler takımının oldu.En iyiler mücadelesinde de skor 2-2'ye geldi ve sonuç bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında kazanan Gönüllüler takımı haftanın ikinci dokunulmazlık oyunun sahibi oldu.

Survivor 2022'de haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan Gönüllüler takımı sevdikleri ile Whatsapp üzerinden mesajlaşma fırsatını elde etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmış ve Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Ardahan'ın ismini yazmıştı.

YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandığı için konseye ünlüler takımı gitti. 

Konseyde yapılan oylamanın sonucu Acun Ilıcalı açıkladı. İsmi en çok yazılan yarışmacı Barış oldu.

Survivor'da 2 Nisan Cumartesi akşamı eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim Barış oldu.