İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Survivor 2022'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 29 Mayıs Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.

Son olarak geçtiğimiz hafta Kırmızı Takımdan Sude'nin elenmesiyle Kırmızı Takım yarışmacıları 5 kişi kaldı. Azalan sayılarla beraber artık her pota ölüm potası. Finale geri sayımın başlamasıyla dokunulmazlık oyunları ayrı bir önem taşıyor.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununun ilk turu kadınlar mücadelesini Mavi takım kazandı. Erkekler mücadelesinde ise büyük bir heyecan yaşandı.Kırmızı takım 7 - 3 öndeyken Mavi takımın üst üste sayı almasıyla erkekler turu 8 - 7 Mavi takım üstünlüğü ile sona erdi.

Bunun neticesinde ikinci dokunulmazlık oyununu Mavi takım kadınlar ve erkekler turunu kazanarak 2 - 0'lık skor ile kazanmış oldu.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor'da geçtiğimiz hafta Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude eleme adayı seçildi.

Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyuna sahip olarak Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Yapılan oylama sonucu adaya veda isim Sude oldu.

Ünlüler takımı dokunulmazlık oyunun kaybettiği için konseye gitti.Ünlüler takımında Adem performansıyla dokunulmazlığı kazandı.

Survivor yarışmasının geçtiğimiz bölümünde yarışmacılar tekrar konseyde bir araya gelmişlerdi. Birçok konunun görüşüldüğü konsey sırasında Acun Ilıcalı Hikmet’e, ‘’Güvenlik görevlisinin içtiği kahveyi zorla elinden almaya çalışmışsın. Bu konuda hakkında diyeceğin bir şey var mı?’’ ifadelerini kullandı.

Survivor Hikmet ise, ‘’Acun abi ben normalde kahve seven biri değilim ama ada şartları nedeniyle bazı hatalar yapabiliyoruz. Bir yudum alıp içmek istedim o anda Batuhan geldi bana çarptı, kahve yere döküldü. Beş dakika sonra yaptığım hatanın farkına vardım’’ açıklamasında bulunmuştu.

Konsey sırasında Hikmet’in yaptığı hareketi doğru bulmadığını açıklayan Acun Ilıcalı, böyle bir hareketin cezasız kalmayacağını belirterek ünlü yarışmacının aldığı cezayı açıkladı.

Hikmet, yaptığı hareketle bir ödülden men cezası aldı.

Açıklamalardan sonra Ünlüler takımı oylamaya gitti. Konseyde yapılan oylamayı Acun Ilıcalı açıkladı.

ELEME ADAYLARI

Geçtiğimiz gün yapılan konseyde haftanın ilk eleme adayı Anıl Berk Baki olmuştu. Konseyde en çok Sema ve Ayşe'nin ismi yazıldı.

Konseyde yapılan oylamada 2. gitme adayı Ayşe seçildi.