Survivor 2022 All Star yarışmasında dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu için iki takım da parkura çıktı. Açlığın hat safhada olduğu yarışmada, kritik dokunulmazlık için ünlüler ve gönüllüler tüm varlığı ile mücadele etti.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

18 Nisan Pazartesi günü düzenlenen dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesini 8-3 ünlüler kazandı.

Erkeklerde de gönüllüler oyunu aldı ve dokunulmazlık oyunu en iyilere kaldı.En iyilerde 2-1 ünlüler önde gidiyorken son sayıyı da kazanan ünlüler dokunulmaz oldu. Oyunu kazanan takımı kumpir ve waffle yeme şansını elde etti.Barış, oyun alanında bir anda gözyaşları içinde kaldı.

Anıl'ın yanına giderek ne olduğunu sorması üzerine bir şey olmadığını ifade eden Barış Murat Yağcı, parkurdaki yerini aldı.

Oyunu kazanan Anıl, ardından Barış'ın yanına tekrar gitti ve ''İyi misin?'' sorusunu yöneltti.

Yağcı ise, ''Senlik bir şey yok. Yalnız kalacağım biraz.'' diyerek biraz yalnız kalmak istediğini ifade etti.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımındaki oylamada, 6 arkadaşının adını yazdığı Evrim haftanın ilk eleme adayı oldu ve 24 saat yalnız kalacağı yokluk adasına gitmişti.

Survivor'da haftanın 2. ve 3. eleme adayları ise Ayşe ve Nisa olmuştu.

Haftanın son dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı aralarından bir yarışmacıyı daha yokluk adasına göndermek için oylama yaptı.

Acun Ilıcalı, haftanın dördüncü eleme adayını açıkladı. Survivor'da son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada ise Yağmur'un adı yazıldı. Böylece Yağmur yokluk adasına giden son yarışmacı oldu.

SMS OYLAMASI YAPILDI

Survivor'da bu hafta elemeye kalan Evrim, Nisa, Ayşe ve Yağmur için sms oylaması yapıldı. 4 yarışmacı arasından en az oyu alan yarışmacı Salı akşamı Survivor'a veda edecek.