Tv8’in reyting rekortmeni Survivor All Star 2022 tüm hızıyla sürüyor.  Survivor’da birleşme partisine az bir zaman kaldı.

Birleşme partisine son bir eleme kala Elif'in diskalifiye olmasıyla birleşme partisine gidecek kadrolar şekillendi. Fenomen yarışmada haftanın ilk eleme adayı Evrim olmuştu.

Buna göre birleşmeye kadar eleme yapılmayacak. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından belirlenecek eleme adayları haftalık oylamaya çıkacak ve ardından eleme gerçekleşecek.Birleşme Partisi öncesi yarışmacılar son dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor All Star 2022 sezonun birleşme partisi öncesi son dokunulmazlık oyunu oynandı.

Birleşme partisi öncesi oynanan son dokunulmazlık oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Gönüllüler takımı bir ismi daha eleme potasına gönderdi.

Acun Ilıcalı, konseyde ismi en çok yazılan yarışmacının adını açıkladı. Survivor’da haftanın ikinci eleme adayı, Hikmet Tuğsuz oldu.

Haftanın ikinci eleme adayı seçilen Hikmet şöyle konuştu;“Hiç beklemiyordum. Son 1 aydır kaybettiğim oyun sayısı sayılıdır. Tek başıma yarışıyorum. Kimseyle kavga etmiyorum. Çok iyi bir birleşme yapıp 6 kişi beni çıkarmışlar. Halk her şeyi görüyor. Çok da bir şey söylemeye gerek yok”