Survivor SMS sıralaması 2021 exxen 26 Ocak 2021. Açlıkların ve zorlu hayatın mücadelesini anlatan Survivor, 3 eleme adayının Survivor’ı destekleyenler tarafından belli olacak olması bir hayli heyecan verecek. Survivor 3. hafta sms sıralaması! Aleyna ve İlayda'ın yanına gelecek 3 eleme adayının ismi, sms ile belirlenerek potaya sokulacak. İşte Survivor SMS sıralaması 2021 exxen 26 Ocak 2021

26 Ocak Salı Survivor 2021 SMS sıralaması listesi sonuçları açıklandı! Survivor Exxen Oy sıralaması Aleyna, İlayda kim elendi? Survivor Sms birincisi kim? Survivor sms sıralaması sonuçları açıklandı! Geçen yıl sms sıralamaları acunn.com'da yayınlanırken bu sene ise exxen platformu üzerinde olacak olması Survivor severleri tarafından üzüntüyle karşılandı. TV8'in sevilen yarışması Survivor 2021, eleme günüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sancakay elenerek Gönüllüler takımını bir hayli üzdü. Bu hafta Ünlüler takımında İlayda potaya girerken Gönüllüler takımından Aleyna'ın adı yazıldı. 26 Ocak'ta yapılacak 3. eleme oyununda kimin potaya yazılacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Yarışma formatıyla dikkatleri üzerine çeken Survivor 2021, her bölümü izlenmeye ve araştırılmaya devam ediyor. İlk hafta Sena Özdemir adaya veda ederken ikinci hafta Sancakay elenen yarışmacı oldu.

Gönüllüler takımından elenen yarışmacıyla birlikte üzülen takım, kararlı mücadele vermeye devam ediyor. İlk eleme oyunu kazanan Ünlüler, potaya gönüllüler takımında Aleyna'yı potaya soktu. 2.eleme oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bu sefer İlayda’yı tekrardan potaya sokmak durumunda kaldı. 26 Ocak fragmanında da bir hayli savaşan takımlar, eleme adayları kendi grubunda olmaması için büyük mücadele veriyor. Kadronun yeni yıldızları da savaşta yerini aldıktan sonra, kimin kazanıp kanamayacağı hakkında büyük değişikliğe sebep olacak mı? Sorularını beraberinde getirmeyi bırakmadı.

İzlenme rekorları kıran, heyecanı her hafta daha da artan Survivor 2021’de geçen hafta dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetmişti. Survivor’da haftanın ilk ada konseyinde Gönüllüler, ilk eleme adayı olarak Sena’yı, ikinci eleme adayı olarak Dora’yı göstermişti. SMS birincisi çıkan Poyraz ise üçüncü isim olarak Reşat’ı söyledi. Bu üç isim arasında SMS halk oylamasına göre daha az oy alan Sena, Survivor’dan elenen isim oldu.

SURVİVOR 1. HAFTA SMS SIRALAMASI

Exxen Survivor Gönüllüler Sms sıralaması 

1. Poyraz

2. Reşat

3. Ayşe

4. Emin

5. Hanzade

6. Yunus Emre

7. Steven

8. Dora

9. Aleyna

10. Sena

11. Sancakay

SURVİVOR 2. HAFTA SMS SIRALAMASI

Exxen Survivor Ünlüler Sms sıralaması 

1-İsmail Balaban
2-Batuhan Karacakaya
3-Öykü Çelik
4-Merve Aydın
5-İlayda Şeker
6-Meryem Cam
7-Melis Sezer
8-Çağrı Atakan
9-Cemal Hünal
10-Hayrettin
11-Barış Özbek

Exxen Survivor Gönüllüler Sms sıralaması 

1-Poyraz
2-Reşat
3-Emin
4-Ayşe
5-Dora
6-Steven
7-Yunus Emre
8-Sancakay
9-Hanzade
10-Aleyna