TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star'da ünlülerden Sema'nın adaya veda etmesiyle yeni bir süreç başladı. Acun Ilıcalı, kırmızı takımda tek kadın kalması ile yeni takımların oluşturulması gerektiğini gündeme getirmişti. Böylelikle her hafta performans birincileri takım kaptanları olarak yeni takımlarını oluşturacak.

Böylelikle Survivor'da ilk karışan ve yeni ünlüler - gönüllüler takımı belirlendi. Performans birincileri takım kaptanı oldu. Oyunlard bu süreçte kadın-erkek karma olarak oynanacak. Takımlar 6-5 olarak oluşturulacak ve oyunlar 8'de bitecek. İlk haftanın kaptanları gönüllülerde Nagihan, ünlülerde ise Adem oldu.

İşte, yeni takımlar:

Mavi

Nagihan
Ayşe
Atakan
Hikmet
Berkan
Ogeday

Kırmızı

Adem
Batuhan
Anıl
Nisa
Evrim

Survivor Nisa Bölükbaşı, yeni takımların belirlendiği ada konseyinde Acun Ilıcalı'ya doğum günü için yağtığı hediyeyi verdi. Hull City maçından bir anı resmeden Bölükbaşı'nın hediyesi ise Ilıcalı'dan ve iki takımdan da tam not aldı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ödül oyununda yeni oluşturulan takımlar karşı karşıya geldi. Bireysellikte ilk etap olan yeni dönemin ilk ödülü ise ateş başı keyfi oldu. Oyunu kazanan ateş başında aparatif lezzetleri tadarken aynı zamanda akustik konserin de keyfine varacak. İlk turu kazanan gönüllüler, ikinci turun kazananı da ünlüler oldu. Takımların berabere olmasın nedeniyle en iyiler turuna çıkıldı. 3-1'lik skorla ödülün kazananı ünlüler takımı oluyor.

Bil Bakalım oyununda kazanan tatlı ve hediye çeki hak etmiş olacak. İki takım en keyifli oyunlardan Bil Bakalım da karşılaştı. Oyunun kazananı Nagihan'ın sayısı ile gönüllüler oldu.