Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti. Haftanın ilk ödül oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları parkura çıktı. Evrim'in sakatlığından dolayı oyuna katılamaması ile Nisa ile Nagihan peş peşe parkura çıktı.

Kadınlar yarışını gönüllüler aldı ve erkekler yarışı da başa baş geçti ve bu oyunu da gönüllüler aldı. Böylelikle haftanın ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı oldu.

Oyunun ödülü kapsamında yarışmacılar pırpır uçakla Punta Cana'daki su parkına gitti.

Eğlenceli anların ardından lüks bir villada akşam yemeği yendi ve villada konaklanıldı. Yemek menüsünde ise; kuşbaşı eti patlıcan beğendi, pirinç pilavı, sütlü irmik tatlısı yer aldı.

SURVIVOR'DA BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor All Star 2022'de haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Berkan olurken; haftanın 2. eleme adayı ise Ayşe olarak belirlenmişti.

Ardından ise 3. dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler 3. aday olarak Hikmet'i seçti.4. eleme adayı Sude oldu.

ANIL'DAN OGEDAY'A 'TAKLİTÇİ' BENZETMESİ

Anıl, Hikmet karşısında oyunu kaybettikten sonra bench'teki Ogeday ile tartışma yaşadı.

Ogeday oyun sonunda, ''Anıl bizden hala" sözlerini sarf edince Anıl da ''Ogeday küçük Atakan olmuşsun. Böyle konuşmalar...Onun sözleri onun konuşmaları" dedi. Ogeday ise "Nasıl konuşmalar?" olduğununa dair Anıl'a soru yöneltti.

"KAYBETMEYİ BİL"

Ogeday'ın "Bu yarışmadaki tek sinirli kişi sensin Anıl" sözlerine karşılık Anıl, "Ben seni sivilde de tanıyorum Ogeday, sen böyle değilsin" ifadelerini kullandı.

Tartışmaya, ''Kaybetmeyi bil. Ayşe'yi kaç kere azarladın, bench'te kaç kişiyi azarladın. Sonra da gidip herkesten özür diliyorsun" sözleri ile Ogeday son verdi.

Ogeday ile oyuna çıkan Anıl, kazandığı sayının ardından ''Şimdi anladın mı kardeş o kırmızı takımdakinin kim olduğunu!'' diyerek Ogeday'ı işaret etti.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor'da bu hafta ilk eleme adayı Berkan, ikinci eleme adayı Ayşe olmuştu. Survivor'da üçüncü eleme adayı Hikmet olurken son eleme adayı ise dün yapılan oylama sonucunda Sude oldu.

Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyuna sahip olarak Survivor'a veda eden ismi açıkladı.

Yapılan oylama sonucu adaya veda isim Sude oldu.