Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. 12 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandığı belli oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu, takımlar bu gece Ünlüler takımından Batuhan'ın meydan okuması sonucu dokunulmazlık oyunu olarak oynanan voleybolda karşı karşıya geldi.

Voleybol karşılaşmalarında 5 olan takımına 1 puan kazandırdı. Dokunulmazlık oyunu voleybol mücadelelerinde genel skorda 10 olan takım dokunulmazlığın sahibi oldu.

Gönüllüler takımı çabuk toparlandı ve haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu 10-6 kazandı.

10-6 biten oyun sonucu Gönüllüler takımı haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ve ödülü kazandı. Murat Ceylan dokunulmazlık sembolünü Hikmet'e verdi.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı ünlüler takımından Sercan olmuştu. Konseyde yapılan oylama sonucu ikinci eleme adayı belli oldu.

Konseyde ilginç bir olay yaşandı. Bir kişi hariç herkes aynı ismi yazdı.

Mert Batuhan’ı ve bir kişi de Barış’ı yazdı. Diğer bütün oylar Mert’e çıkınca Mert ve Acun Ilıcalı çok şaşırdı. Mert her zamanki gibi tepki gösterdi. Böylelikle ikinci eleme adayı Mert oldu.