Survivor 2022 sezonu kaldığı yerden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımından oluşan Survivor All Star'da 22 Şubat için yeni bir ödül oyunu için mücadele edildi. Günün sonunda ödülü kazanan takım belli olurken, gece düzenlenen ada konseyinde ise Yasin ile Hikmet arasında yaşanan gerginligin ardından Acun Ilıcalı uygulanacak cezaları açıkladı. Yasin ve Hikmet ödül oyunları için ceza alırken yarışmayı kazanan takım ödülün keyfini çıkardı. 

Survivor All Star'da 23 Şubat Çarşamba günü sezonun ilk iletişim oyununun heyecanı yaşanacak. Oyun öncesi gözyaşları sel olurken oyun sırasında ise tansiyon tavan yaptı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı oldu.

SURVIVOR'DA SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının ardından Yunus Emre, Yasin, Nagihan ve Gökhan sürgün adasına gönderildi. Eleme konseyinde bu 4 isimden biri adaya veda edecek.

SURVİVOR YASİN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Kavga görüntüleri ile ilgili 1 saatlik bir toplantı yaptıklarını ifade eden Ilıcalı Yasin'in sürgün adasından gelmiş olmasından dolayı diskalifiye olmayacağını ancak Survivor tarihinin en yüksek yaptırımının uygulanacağını söyledi.

HİKMET VE YASİN'İN CEZASI NE?

Survivor'da acil durum konseyini bu sezon ilk defa toplayan Acun Ilıcalı, önemli açıklamalarda bulundu.

Yapılan toplantının ardından Yasin Obuz 6 oyun ödülden yararlanamama cezası aldı. Hikmet ise 2 ödülden faylalanamayacak.