Survivor yarışma programı sırasında adından sıkça söz ettiren yarışmacılar da All Star'da yarışmaya hak kazanabiliyorlar.

Bu sene ise bir başka All Star, TV8 ekranlarında boy gösterecek ve şimdiden bu senenin yarışmacıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

2021 yılı Survivor'ı şampiyon İsmail Balaban'ıyla, adından sıkça söz ettiren Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya ile sosyal medyada çok fazla konuşulan bir Survivor yılı olmuştu.

Acun Ilıcalı 2021 yılında damga vuran bir Survivor'dan sonra 2022 yılında bir All Star yapmaya karar verdi. Bu All Star'da yer alacak olan isimler de yavaş yavaş oluşmaya başladı.

2 kez Survivor şampiyonluk kupasını kaldıran Turabi Çamkıran, 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alan en önemli isimlerden biri olarak sosyal medya kulislerinde ismi geçen ilk kişi oldu. Turabi'nin bu seferde rakiplerini eleyip şampiyon olup olamayacağını izleyip göreceğiz.

2020 Survivor'ına damga vuran Evrim Keklik ve yarışmanın ikincisi olan Barış Murat Yağcı'da 2022 Survivor All Star kadrosun katılacak isimlerden.

Son olarak ise kadroya katılması kesin olan isim ise mücadelesi ve hırsıyla tanıdığımız Çağrı Atakan oldu. Katıldığı sene çok fazla zorluğa göğüs germeye çalışan Çağrı Atakan, bu sene Survivor All Star'da şansını bir daha denemek için kolları sıvadı.

En son 2018 yılında Survivor All Star'a katılıp ikinci olan Nagehan Karadere de 2022 de kadroda olacağı konuşulan isimlerden...

Öten yandan Poyraz'ın All Star'a katılıp katılmayacağı ise sosyal medyada en çok merak edilen konulardan biri..

Acun Ilıcalı konuyla ilgili net bir açıklama yapmazken, magazin sayfalarındaki bazı söylentilere göre, Poyraz Yiğit başka bir kanalla dizi anlaşması yaptığı için Acun Ilıcalı'nın kara listesine girdi...