Sultanbeyli Belediyesi, gençler için projeler üretmeye devam ediyor.

Binlerce kitap kapasiteli kütüphaneleri, doğa kitapları kütüphanesi, spor salonu, yeni eğitim yuvaları ve sosyal yaşam alanlarını Sultanbeylili gençlerin hizmetine sunan belediye; şimdi de Genç Akademi’yi gençlerin katılımıyla hizmete açtı.

Modern dekorasyonu ve uzman kadrosuyla hizmet vermeye başlayan “Genç Akademi” birçok alanda faaliyet gerçekleştiriyor. Alanında uzman öğretmenler eşliğinde gençler burada sınavlara hazırlanırken, birbirinden farklı dallarda kişisel gelişim kurslarına da katılabiliyor. Hobi kursları, kütüphanesi, konservatuar hazırlık sınıfı gibi geniş bir yelpazede hizmet veren Genç Akademi şimdiden gençlerin uğrak yeri oldu.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin açılış programında yaptığı konuşmasında, “Belediye olarak gençlerimizi önemseyen ve onlara önemli katkılar sunacak olan yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Onların kendilerini her alanda geliştirmesi demek yarınlara güçlü adımlarla yürümemiz demektir. Bunun bilinciyle hareket ediyor ve gençlerimize yeni imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla, yarınlarımız olan gençlerimiz için “Genç Akademi”yi hayata geçirdik. Gençlerimiz bilim ve teknolojinin ışığında kendilerini yetiştirecek. Bunun için de var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. “Genç Akademi” de gençlerimize yeteneklerini geliştirebilecekleri çeşitli hobi kurslarıyla kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak imkânlar da sunacağız. Genç Akademi’nin açılışını ayrıca gençlik köşesi programımızla gerçekleştirdik. Programımıza katılan Kıymetli Sunucu Cem Öğretir USMED Genel Başkanı ve Yazar Said Ercan’a teşekkür ediyorum. Yarınlarımıza umut vaat eden programımıza katılım sağlayan gençlerimize ve hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Genç Akademi genç kardeşlerime hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.