İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, resmi Twitter hesabı üzerinden yazılı bir açıklamada bulunarak geçtiğimiz günlerde, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ortaya atılan, "telefonunun dinlendiğine" ilişkin iddiaları yanıtladı.

CHP'DE GÜNDEM DEĞİŞTİRME ÇABALARI

Kılıçdaroğlu'nun, CHP gündeminde bulunan taciz ve tecavüz skandallarını gündemden düşürme çabasıyla gerçek ve hiçbir şekilde bağdaştırılamayacak birtakım açıklamalar yapmasını sert sözlerle eleştiren Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun bu hareketinin, devlete ve güvenlik güçlerine karşı yapılan bir iftira ve bühtan olduğunu dile getirdi.

İSTİHBARAT BİRİMLERİNİN DENETİMİ EN AZ 4 KEZ YAPILIYOR

İstihbarat birimlerinin 4 ayrı birim tarafından yılda en az 4 kez denetlendiğini anımsatan Soylu, şayet Kılıçdaroğlu'nun böyle bir şüphesi varsa, bu durumu basın yayın organlarına anlatması yerine Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletmesi gerektiğinin altını çizdi. Soylu, savcılıklara yapılacak suç duyurularının karşısında atılacak her türlü adıma hazır olduklarını açıkladı.

Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu tarafından yapılan bu açıklamanın devlete, güvenlik güçlerine ve özellikle de operasyonlara başarıyla imzalarını bırakan istihbarat birimlerine olan güveni zedelemeye ve onların itibarlarını sarsmaya yönelik açıklamasını, "hayal ürünü" olarak betimleyerek Kılıçdaroğlu'nu kınadığını söyledi.

Twitter'dan yazılı bir açıklamada bulundu

Bakan Soylu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak yazılı bir açıklama hazırlayarak sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşım yaptı. İşte paylaşımının tamamı...