Alexander Sörloth, uzun süredir kendisine sosyal medyada "Come to Trabzonspor" yazılması sebebiyle stres altında yaşam sürdürmek zorunda kaldığını açıkladı ve mesajların bundan sonra atılmamasını istedi.

Trabzonspor’un tekrar kadrosuna katmak istediği ve bu noktada taraftarların da sosyal medyadan 3 milyonu aşkın yorum gönderdiği eski golcüsü Alexander Sörloth, bordo-mavili taraftarlara sitem ederek, ‘yeter’ şeklinde konuştu.

Trabzonspor’da transfer döneminde hem taraftarların hem teknik heyetin hem de yönetimin grupta görmeyi çok istediği eski gol kralı oyuncusu Alexander Sörloth, bordo-mavili taraftarların ‘geri dön’ çağrılarına cevap verdi. Bordo-mavili taraftarlar, oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafın altına 3 milyonu aşkın ‘come to Trabzonspor’ yorumu yazarak Norveçli golcüyü Trabzonspor’a davet ederken, Sörloth artarak devam eden bu ilgi üzerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

‘SEVGİNİZİ VE DESTEĞİNİZİ TAKDİR EDİYORUM AMA YETER ARTIK’

Sörloth, sosyal medya hesabından Trabzonspor taraftarlarına yönelik yaptığı paylaşımda, “Merhaba Trabzonspor taraftarları. Sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum ama lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Bu hayatımı çok stresli duruma getiriyor. Yeter artık” ifadelerine yer verdi.

Sörloth’un bu açıklaması taraftarlar arasında farklı yorumlara ve tartışmalara yol açtı. Bordo-mavili yönetim, Sörloth transferi amacıyla oyuncu ve kulübünün vereceği kararı bekliyor.