Özel hayatı hakkında konuşan Somer Sivrioğlu, hayatının değişmesine neden olan o olayı ve hayatını değiştiren kişiyi anlattı. MasterChef'in ünlü şef jürisi, üvey babası hakkında da samimi bir itirafta bulundu.

MasterChef yarışmasında jüri üyesi olarak yer alan ünlü şef Somer Sivrioğlu, NTV'de yayınlanan Empati adlı programa konuk oldu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını cevapladı.

Özel hayatı hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Sivrioğlu, hayatını değiştiren olayı anlatırken kurduğu cümleler ile hüzünlendirdi.

SOMER SİVRİOĞLU HAYATINI DEĞİŞTİREN OLAYI ANLATTI

Sivrioğlu, "Lise yıllarında çalışkan bir öğrenciydim. Aşık olunca ders çalışmayı bıraktım. Edebiyat öğretmenim beni tekrar hayata kazandırdı. Genç bir işletmeci olarak kaliteli restoranlarda staj yaptım. En büyük kazancım genç yaşta annemin iflasına şahit olmaktı. İflastan sonra annemler Bodrum'a yerleşti. Ben de Avustralya'ya gitme kararı aldım. Gittiğimde kimseyi tanımıyordum ama verdiğim en doğru karardı. Hala orada yaşıyorum çocuklarımla, evimle, restoranlarımla... Belli bir yaştan sonra köklenme ihtiyacı hissettiğim için burada restoran açtım" dedi.

Üvey babaları hakkında da konuşan ünlü şef, "İkinci üvey babamın çocuğu olmadığı için babalığı bilmiyordu. Mesafeli ama sağlıklı bir ilişkimiz vardı. Fakat sonra hayatıma üçüncü üvey babam girdi, ona çok müteşekkirim. Hayatımı değiştirdi ve 'İyi ki hayatımdan geçti' diyebilirim. Geçen sene kaybettik, çok değerli ve kıymetli bir adamdı" ifadelerini kullandı.

Taylan, "Senin için şöhret olmak ne anlama geliyor?" diye sordu. Sivrioğlu "Televizyon şöhreti olmak sabun köpüğü gibi. Beni ünlü yapan mesleğime yeteri zamanı ayıramıyorum. İşini yapıp şöhret olmak çok güzel ama şöhret kalmaya çalışmak zor bir durum." dedi.