Bakanlar Kurulu toplantısından çıkan karara göre hafta içi kısıtlama, hafta sonu ise Cuma günleri saat 21:00'dan başlayarak Pazartesi saat 05:00'a kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün ise, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yasak doğrultusunda THY'de nasıl bir yol izleneceğini duyurdu. İşte detaylar...

HAFTA SONU UÇUŞU OLANLAR YASAKTAN ETKİLENECEK Mİ?

Covid-19 sebebiyle kısıtlama kararlarının alınmasından sonra, seyahat için uçak bileti almış vatandaşlar ve seyahat planları olanlar, bu doğrultuda nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini merak ediyordu. Sokağa çıkma yasağına seyahat edecek vatandaşların dahil olup olmamasıyla ilgili bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, vatandaşların merakını giderdi. Buna göre, uçuşu olan yolcular, hafta sonu sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerden etkilenmeyecek.

UÇUŞ BELGELERİ İBRAZ EDİLECEK

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağından, THY'den bilet almış veya alacak olan yolcuların muaf olacağını belirtti.

Misafirlerin, yanlarına uçuş belgelerini alarak havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebileceklerini açıklayan Üstün'ün Twitter açıklamasında şu ifadeler yer aldı: