Dar gelirliden yüksek gelirli her yurtdaşın ilgisini çeken katalogda Merrymix SlikonKapaklı Karaf 14,95 TL, BORCAM Derin Ayaklı Sunum Kasesi 45,90 TL ,Borcam Gravürlü Kapaklı Pattiserle 24,95 TL'den satışa sunulacak. Cafesiyaset haberimizde, ŞOK aktüel ürünler kataloğu tam liste ile 25-29 Aralık 2020 ŞOK aktüel ürünler kataloğuna ulaşabilirsiniz.

ŞOK aktüel ürünler kataloğu ilgili tam liste kurumun fotoğrafı sitesinden yayınlandı. ŞOK'ta Bu haftaki indirimli ürünler listesinde çerez ve içecek çeşitleri, elektronik ürünler ve yılbaşına özel indirimler yer aldı. Kampanyalı indirimlerden faydalanmak isteyenler kataloğun indirimli ürünlerini merak ediyor. Bütçenize uygun olan fırsatlarla karşımıza çıkan ürünler mağaza stoklarında tükenmeden alın. Peki 25-29 Aralık 2020 ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var? ŞOK aktüel ürünler indirim detayları haberimizde…

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU İNDİRİMLERİ İLGİ GÖRÜYOR!

25-29 Aralık 2020 ŞOK indirimli ürünler listesi tüketiciyle buluştu. Cafesiyaset haberimizde, 25-29 ŞOK aktüel ürünler listesini bulabilir, yeni haftaya ait aktüel ürünlerin fiyatları ile alakalı bilgi edinebilirsiniz.

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Şok Aktüel

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU
 

Şok kampanya

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Aktüel ŞOK Kataloğu