Dijital dönüşüm dünyada bir trend değil iş dünyası için zorunluluk haline geldi. Artık büyük veri ve yapay zekanın gücünü kullanarak, neredeyse tüm sektörlerde verimlilik artarken rekabet hızlanıyor. Bulut platformlar, karmaşık veri setlerini işleyerek anlamlı iç görüler çıkarıyor. Böylece tarımdan hayvancılığa, perakendeden sanayiye kurumlar sadece mevcut iş performansını artırmıyor, aynı zamanda gelecekteki trendleri ve olasılıkları da anlayıp pozisyon alabiliyor. Bulut teknolojileri markası Cloud4Next, bu hedefle şirketlerin dijital dönüşümüne rehberlik ederek global rekabete hazırlıyor.

Dünyanın en büyük dört bulut hizmet sağlayıcısının hizmetlerinin yanı sıra özgün altyapı çözümleriyle işletmelerin dijital dönüşümlerine rehberlik eden Cloud4Next, hemen her sektörden şirketin bulut ve yapay zekayla rekabette öne çıkabileceğini vurguluyor.

Tarımdan hayvancılığa, perakendeden sanayiye kadar her alanda şirketler, bulut teknolojilerinin sunduğu analitik kapasiteyi kullanarak verimlilik artışı yakalarken rekabette hız kazanıyor. Örneğin, bir tarım şirketi, toprak ve iklim verilerini analiz ederek hangi ürünlerin ne zaman ekileceğine karar verebilirken bir perakende zinciri, satış verilerinden yola çıkarak müşteri taleplerini öngörüp stok yönetimini optimize ediyor. Hayvancılık sektöründe ise, sürü sağlığı ve verimliliğini artırmak için hayvan davranışları ve sağlık verileri bulut tabanlı sistemlerde analiz edebiliyor.

Danışman ekibiyle hizmet veriyor

Cloud4Next, dijital dönüşüm sürecinde, verinin gücünden tam olarak yararlanabilmek için gerekli altyapı, yazılım ve stratejik destek sağlayarak işletmelerin dönüşümünü kolaylaştırıyor. Şirketlere bulut teknolojilerini doğru ve verimli kullanmaları için danışman ekibiyle hizmet veriyor. Bulut teknolojisi, şirketlerin sadece bugün için değil, aynı zamanda yarının belirsizlikleri ve fırsatları için de hazır olmalarını sağlıyor. Yenilikçi çözümler ve öngörülebilir analitiklerle donatılan işletmeler, değişen piyasa koşullarına hızla adapte olurken sürdürülebilir büyüme yolunda ilerleyebiliyor. Cloud4Next, bu alanda şirketlerin en güçlü ortağı olmayı hedefliyor.

Cloud4Next Genel Müdürü Tunca Taşçı, bulut teknolojisinin benimsenmesini teşvik ederek, yerel kurumların küresel sahnede rekabet edebilmesi için eşit şartlar sağlayacaklarını vurguluyor. Taşçı, "Ülkemizin şirketlerinin global rekabette yapay zeka, veri analitiği gibi son teknolojileri kullanarak avantaj yaratmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bulut artık sadece veri yedeklemek ve korumaktan ibaret değil. Veriyi kullanmak ve öngörüde bulunmak da en önemli avantajlarından biri haline geldi" diyor.

Cloud4Next, AWS, Google Cloud, Microsoft Azure ve Alibaba Cloud gibi dünya devlerinin hizmetlerini ve ürünlerini yerel çözümlerle entegre ederek sunuyor.